OXXA winterhandschoenen

Veel mensen dragen in de winter een goed paar handschoenen. En dit is niet gek. Niemand houdt van koude handen en langdurige blootstelling aan lagere temperaturen kan op verschillende manieren schade aan de handen opleveren. Daarom kan een goed paar winterhandschoenen in bijna elke industrie wel van pas komen.

Lees meer
18 resultaten (1-18)
Sorteren op:

OXXA handschoenen voor de winter

OXXA staat bekend om haar brede aanbod aan werkhandschoenen en hier kunnen winterhandschoenen natuurlijk niet in ontbreken. OXXA biedt verschillende opties op het gebied van winterhandschoenen. Alle handschoenen bieden een hoge mate van comfort en de juiste bescherming. Deze winterhandschoenen zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo heeft OXXA thermo- of winterhandschoenen maar ook onderhandschoenen om onder andere handschoenen aan te trekken. De OXXA winterhandschoen die op onze website het meeste wordt verkocht zijn de OXXA X-Frost 51-860 werkhandschoenen. Een uitstekende optie voor die koude winterdagen.

Handschoenen met latex coating

Om tijdens een natte en koude winter toch te zorgen voor een flexibele en sterke handschoen is het kiezen van een handschoen met een latex coating de juiste keuze. Deze coating is perfect voor koudere situaties aangezien latex onder koude temperaturen flexibel blijft. Ook zorgt deze coating voor extra grip op natte en droge objecten. Voor wat meer heavy duty werkzaamhheden zijn de OXXA Cold-Grip 47-185 handschoenen optimaal vanwege de dikke latex coating. Verder zijn er ook waterdichte handschoenen: OXXA X-Pro-Winter-Dry 51-870 werkhandschoenen.

Onderhandschoenen

Onderhandschoenen zijn een goede optie om de handen warm te houden onder andere noodzakelijke werkhandschoenen. Deze handschoenen houden vaak niet alleen de handen warm, maar ook droog en beschermd. De OXXA Knitter 14-371 werkhandschoenen sluiten uitstekend aan op de pols en door de ontbrekende vingertoppen heeft de drager nog genoeg vingergevoeligheid.