Doorwerkkleding

Buiten werken in de kou brengt risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk om onder meer je lichaam goed te beschermen. Doorwerkkleding houdt je warm - en meestal ook droog - waardoor je bij winterse weersomstandigheden je taken veilig en comfortabel uit kan voeren. Wij bieden een ruim aanbod aan doorwerkjassen en – overalls.

Lees meer
Producten

Doorwerkjassen

Wij verkopen doorwerkjassen van de bekende merken OXXA, M-Wear, Sioen en Ocean in het assortiment. Er zijn verschillende kleuren, maten en uitvoeringen om uit te kiezen. Of je nou op zoek bent naar een inritsbare fleece jas, stoer pilotjack, winter regenparka of een reflecterende softshell jas, wij hebben het.

Doorwerkoveralls

Ook voor goede doorwerkoveralls ben je bij PBM discounter aan het juiste adres. De Sioen 4990 Lillehammer biedt bijvoorbeeld optimale bescherming tegen kou en regen. Is het belangrijk dat je extra goed zichtbaar bent, omdat je bijvoorbeeld in het donker werkt? Dan is de Ocean Comfort Stretch Winter een goede keuze.

Doorwerkkleding kopen bij PBM discounter

In ons uitgebreide assortiment vind je altijd winter werkkleding die bij je past. En met onze producten ben je zeker van een hoge kwaliteit en uiterst scherpe prijs.

Meer informatie over doorwerkkleding en/of hulp nodig bij het keuzeproces? Lees dan ons blog of neem vrijblijvend contact op.