Vluchtmaskers

Een vluchtmasker is een vereenvoudigde versie van een gasmasker en uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik in een noodsituatie. Het biedt gedurende een korte periode effectieve bescherming tegen het inademen van giftige stoffen. In ons assortiment vind je vluchtmaskers met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer
5 resultaten (1-5)
Sorteren op:

MSA vluchtmaskers

Wij verkopen vluchtmaskers van topmerk MSA. De volgende modellen zijn verkrijgbaar:

De MSA MiniSCAPE is zeer compact en daardoor eenvoudig bij je te dragen, in werkkleding of aan een riem. Het ABEK-5 filter beschermt ongeveer 5 minuten tegen diverse schadelijke stoffen. Het masker wordt veel toegepast in laboratoria en in de buurt van compressoren, overdrukventielen, pompen enzovoorts.

Het MSA MSR 2 halfgelaatsmasker sluit goed af bij de neus en mond en is snel op te zetten. Het ABEK-P2 filter beschermt de gebruiker 15 à 20 minuten tegen het binnenkrijgen van zure gassen, ammoniak en schadelijke stof-, nevel- en rookdeeltjes.

De MSA S-Cap met ABEK-CO-P2 filter biedt maximaal 15 minuten bescherming tegen giftige rookgassen die ontstaan bij brand. Het is bestand tegen hitte en kortdurend contact met vlammen. Dankzij de felgele kleur is de gebruiker gemakkelijk te lokaliseren en de brede ruit zorgt voor een groot gezichtsveld.

Vluchtmasker kopen?

Een vluchtmasker kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Zo profiteer je van de beste kwaliteit en laagste prijs. 

In ons blog Vluchtmasker kopen? Ontdek ons aanbod geven we meer informatie om het keuzeproces te vergemakkelijken. Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze productspecialist via +31 85 065 69 29.