3M starterspakketten

In onze PBM webshop vind je twee starterspakketten van 3M:

Met deze sets haal je in één keer, met uitzondering van een hoofdkap, een compleet ademhalingssysteem in huis.

3M Versaflo TR-315E

Alle componenten uit het 3M Versaflo TR-315E starterspakket samen vormen het 3M Versaflo TR-300 ademhalingssysteem, welke ideaal is voor omgevingen met veel stofdeeltjes. De compacte behuizing van de motorunit maakt het systeem ook goed geschikt voor nauwe ruimtes.

3M Versaflo TR-619E

Het 3M Versaflo TR-619E starterspakket bevat onderdelen van het 3M Versaflo TR-600 ademhalingssysteem. Dit systeem is ontworpen voor langdurige werkzaamheden en intensief gebruik. Afhankelijk van het geïnstalleerde filter biedt de motorunit bescherming tegen stofdeeltjes, gassen, dampen of een combinatie hiervan.

3M Versaflo M-serie hoofdkap en Adflo unit

We kunnen de 3M Adflo motorunit leveren inclusief de M-307 hoofdkap. Deze sets zijn ideaal voor onder meer slijpwerkzaamheden. De helm biedt gelaats-, adem- en oogbescherming en de M-307 voegt daar nog hoofdbescherming aan toe.

3M Speedglas FX Air 9100 lashelm en Adflo motorunit

Voor professionele lassers verkopen we de 3M Speedglas G5-01 lashelm en Adflo motorunit als set.

Spasciani TM 1702 motorunit en TR 2002 volgelaatsmasker

De Spasciani TM 1702 PAPR motorunit kan worden gebruikt in combinatie met twee filters, die eenvoudig te bevestigen zijn. Het akoestische alarm geeft een signaal bij een lage batterijspanning en de accu is elektrisch beveiligd tegen extreme temperaturen. Het Spasciani TR 2002 volgelaatsmasker is makkelijk op- en af te zetten en het vizier biedt een goed panoramisch zicht. Bekijk de set.