Lasaccessoires

Om ervoor te zorgen dat een lashelm precies past bij jouw lasproject, is het mogelijk om verschillende lasaccessoires toe te voegen. Dit kan zorgen voor extra bescherming op het gebied van bijvoorbeeld de nek, het hoofd of de ogen. Maar deze accessoires kunnen er ook voor zorgen dat de duurzaamheid van de helm wordt verhoogd of dat laswerkzaamheden of werkzaamheden hier omheen beter kunnen worden uitgevoerd. We verkopen een breed assortiment aan lasaccessoires maar zijn allemaal grofweg te onderverdelen in de volgende categorieën.

Lees meer
70 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Nekbescherming

Tijdens het lassen is het belangrijk dat ook de nek wordt beschermd. Een goede lashelm of kap kan hier natuurlijk bij helpen maar er bestaat altijd een kans dat vonken of hitte hierdoor heen breken. Daarom kan de juiste nekbescherming of een goede 3M Speedglas monnikskap jouw hals optimaal beschermen. 

Hoofdbescherming

Extra hoofdbescherming kan noodzakelijk zijn als er een grotere kans is op extra lasrisico’s voor het hoofd bijvoorbeeld tijdens het dragen van alleen een laskap. Hoofdbescherming kan er dan voor zorgen dat het hoofd extra wordt beschermd tegen lasvonken of -spatten. Als optimale bescherming is vereist, dan is de 3M Speedglas G5-01 uitgebreide beschermingskit perfect.

Oogaccessoires

Het uitvoeren van laswerkzaamheden kan vaak een grote last voor de ogen met zich meenemen. De oogaccessoires van Speedglas kunnen ervoor zorgen dat deze last significant wordt verlaagd. Zo kan het 3M Speedglas leesglas zorgen voor een duidelijker zicht op jouw lasproject door deze te vergroten. De 3M Speedglas 9100FX standaard vizierbeschermruit kan zorgen voor een langer duurzaamheid van het slijpvizier door deze te beschermen.

Automatisch lasfilters

Bij een goede lashelm hoort natuurlijk ook een goed automatische lasfilter. En Speedglas heeft deze in overvloed.

Enkele voorbeelden:

  • 3M G5-01VC: Lasfilter beschikt over een ADF filter dat voor meer control over jouw lasproject zorgt. Het filter heeft acht donkertinten (5,8-14) en is eenvoudige te koppelen aan een bluetooth verbinding voor extra functionaliteiten.
  • 3M 9100XXi: Biedt meer contrast details en realistische kleuren. Met zeven donker tinten (5,8,9-13) is het mogelijk om verschillende laswerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast heeft de filter ook een bewegingssensor die het filter gelijk aanzet als de helm wordt opgepakt.

Of je nu opzoek bent naar 4, 7 of 8 verschillende donker tinten of de focus liever legt op de verschillende extra’s waarmee het filter komt zoals een bewegingssensor, Natural Color Technology of een Bluetooth verbinding voor meer functionaliteiten. Voor elke lasser is het juiste filter te vinden.

Opbergtassen

Wanneer je klaar bent met lassen of als jouw lasapparatuur ergens mee naartoe moet nemen, is het handig als je de apparatuur ergens kan opbergen. Daar is de 3M G5-01 opbergtas ideaal voor. Een stevige opbergtas kan ervoor zorgen dat lasapparatuur extra lang mee gaat en ook voor een langer periode schoon en onbeschadigd blijft.

Reserve onderdelen, vervangers en andere extra’s

Het wordt geadviseerd om lasonderdelen om de zoveel tijd te vervangen of als deze versleten, beschadigd of verouderd zijn. Daarom hebben we bij PBM discounter verschillende reserve onderdelen, vervangers of juiste andere extra’s. Denk aan de G5-01 werklamp of een beschermruit voor de buitenzijde van de G5-01 en 9100 serie lasfilters. Het installeren van deze extra’s is eenvoudig en zorgt voor betere lasomstandigheden.