Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is ontzettend belangrijk wanneer wordt gewerkt in omgevingen met veel harde geluiden of hoge tonen. Om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen aan het werk kan is gehoorbescherming essentieel en in veel gevallen zelfs verplicht. Gehoorbescherming is beschikbaar in verschillende varianten, zoals gehoorkappen of otoplastieken. Oordoppen zijn een eenvoudige vorm van gehoorbescherming.

Moldex oordoppen

Moldex biedt verschillende soorten oordoppen met verschillende eigenschappen. Zo bieden losse oordopjes aan, maar ook oordoppen met een beugel. De dispensers met oordoppen zorgen ervoor dat je nooit zonder oordoppen bent en dat iedereen ook makkelijk een paar kan pakken. Alle Moldex oordoppen bieden de juiste bescherming en zijn gebruiksvriendelijk en comfortabel om te dragen. Door hun grote aanbod kunnen hun oordoppen worden ingezet voor verschillende toepassingen.

Dispenser reeksen

Zoals al eerder benoemd is een oordoppen dispenser geschikt voor bijna elke werkvloer. Een dispenser zorgt er namelijk voor dat iedereen op de werkvloer kan genieten van de gehoorbescherming die Moldex te bieden heeft. Moldex heeft verschillende reeksen die beschikbaar zijn in de vorm van een dispenser.

Spark plugs

De kleurrijke Spark Plugs oordoppen zijn naast mooi om naar te kijken ook erg beschermend. De oordoppen zijn eenvoudig oprolbaar en zetten zich uit naar de precieze grote van de gehoorgang. Hiermee bereiken ze een veilige, afsluitende pasvorm. Zonder dat je een enorme druk op je oor voelt. De Spark plugs bieden een bescherming van 35 dB (SNR).

Pura-fit

De groene Pura-fit oordoppen zijn zeer betrouwbare oordoppen. Ook deze oordoppen zetten zich precies uit naar de grote van de gehoorgang en weet met de speciaal ontwikkelde schuimformule ook nog voor extreem comfortabele gehoorbescherming te bieden. Deze oordoppen hebben een nog hoger niveau aan bescherming van maar liefst 36 dB (SNR).

MeLlows

Wanneer je veel werk in omgevingen met wat minder geluidsoverlast, zijn de MelLows oordoppen zeker geschikt. Deze oordoppen bieden dezelfde comfort als alle andere Moldex oordoppen maar hebben de laagste demping (22 dB). De oordoppen passen zich goed op de gehoorgang van de drager.

Hervulbare dispensers

De bovenstaande dispensers worden geleverd inclusief oordopjes en zijn dus gebruiksklaar. Wij verkopen ook diverse navullingen.

Schaf je liever een lege dispenser aan met losse earplugs? Geen probleem, het is bij ons allemaal verkrijgbaar. Ontdek het aanbod.