Werkbrillen

Een werkbril kopen ter bescherming van de ogen? Met ons brede online aanbod aan veiligheidsbrillen, overzetveiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en lasbrillen vind je altijd een geschikt exemplaar. Al onze producten zijn van een hoge kwaliteit en uiterst concurrerend geprijsd. We hebben een zorgvuldig samengestelde mix van merken in het assortiment: Bollé, 3M, Uvex, MSA, OXXA, Honeywell en Univet. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor accessoires als brillenzakjes en -koordjes.

Lees meer
Producten

Welke werkbril kopen?

Er zijn verschillende typen beschermbrillen verkrijgbaar. Welk soort geschikt is voor jouw situatie is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden en of je een normale bril draagt. Hieronder benoemen we de belangrijkste kenmerken:

  • Veiligheidsbril: lijkt op een normale bril en beschermt de ogen tegen mechanische, chemische of optische gevaren
  • Overzetveiligheidsbril: veiligheidsbril die over een correctiebril kan worden gedragen
  • Ruimzichtbril: sluit het gebied rond de ogen volledig af en heeft een elastische hoofdband. Past doorgaans ook over een normale bril
  • Lasbril: beschermt de ogen tegen infraroodstraling hij autogeen lassen

Vragen en/of advies nodig?

Je wilt een werkbril bestellen, maar komt er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op via +31 85 065 69 29 . Door onze ervaring weten wij precies waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe beschermbril.