Overzetveiligheidsbrillen

Op zoek naar een veiligheidsbril die je over je normale bril kan dragen? In onze webshop vind je overzetbrillen van merken als Uvex en 3M. Deze zijn van een hoge kwaliteit en concurrerend geprijsd.

Welke overzetveiligheidsbril kopen?

Alle overzetbrillen in ons assortiment hebben heldere lenzen van polycarbonaat. Bij sommige modellen zijn de glazen voorzien van een antidamp- en/of antikrascoating voor ongehinderd zicht. We hebben ook exemplaren met verlengbare pootjes en een verstelbare lenshoek voor een persoonlijke pasvorm. De meeste overzetbrillen beschikken over een extra deel aan de boven- en zijkant voor betere bescherming tegen rondvliegende deeltjes. Zoek gemakkelijk jouw ideale overzetveiligheidsbril met behulp van de filters.

Kan ik niet beter voor een ruimzichtbril kiezen?

Ruimzichtbrillen sluiten goed aan op het gezicht en zijn vaak geschikt voor brildragers. Welk type bril je het best aan kan schaffen is afhankelijk van de werkzaamheden. Voor veeleisende situaties is een ruimzichtbril waarschijnlijk de betere optie. Voor andere taken volstaat een overzetbril prima. Kom je er niet helemaal uit en heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Toon meer
7 resultaten (1-7)
Sorteren op: