Werkkleding

In onze webshop vind je aan ruim aanbod aan goedkope werkkleding van uitstekende kwaliteit. Wij kiezen enkel voor de beste merken en streven ernaar om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Je kan bij ons terecht voor zowel algemene bedrijfskleding als beschermende kleding, ofwel veiligheidskleding.

Algemene bedrijfskleding

Op zoek naar kledij voor algemene werkzaamheden? In onze online shop zijn jassen, shirts, broeken, overalls en schorten voordelig verkrijgbaar.

Beschermende kleding

Het lichaam kan worden blootgesteld aan diverse gevaren, zoals:

  • Lage temperaturen
  • Hitte en vuur
  • Chemicaliën
  • Regen
  • Slechte zichtbaarheid

Ter bescherming tegen deze gevaren is speciale veiligheidskleding verkrijgbaar. Denk aan doorwerkkleding, chemisch bestendige overalls, regenkleding en reflecterende kleding. Beschermende kleding dient minimaal NEN-EN 340 gecertificeerd te zijn. Zorg altijd dat de producten die je koopt voldoen aan de juiste EN- en ISO-normen.

Bij PBM staat veiligheid voorop, maar het moet natuurlijk ook lekker zitten. Bij de selectie van onze producten letten wij daarom ook op draagcomfort.

Aanvullende persoonlijke beschermingsmiddelen

Met een goede werkbroek en -jas ben je er vaak nog niet. Bij veel taken moet je ook je ogen, oren, handen, gezicht en hoofd beschermen. In onze online winkel vind je alles wat je nodig hebt, van veiligheidshelmen tot gelaatsmaskers en oorkappen.

Werkkleding online bestellen

Goedkope werkkleding kopen doe je eenvoudig bij PBM discounter. Kom je er niet helemaal uit welke werkkleding je moet bestellen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 85 065 69 29. Er staat altijd iemand klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Toon meer
Producten