Werkkleding

In onze webshop kan je online goedkope werkkleding kopen van uitstekende kwaliteit. Wij kiezen enkel voor de beste merken en streven ernaar om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Je kan zowel beschermende kleding, ofwel veiligheidskleding, als algemene bedrijfskleding bestellen. 

Lees meer
Producten

Algemene bedrijfskleding

Werkkledij kopen voor algemene toepassingen? We bieden een ruim assortiment aan goedkope bedrijfskleding: Van jassen, shirts en broeken tot overalls en schorten.

Beschermende kleding

Het lichaam kan worden blootgesteld aan diverse gevaren, zoals:

  • Lage temperaturen
  • Hitte en vuur
  • Chemicaliën
  • Regen
  • Slechte zichtbaarheid

Ter bescherming tegen deze gevaren kan je speciale veiligheidskleding kopen. Denk aan doorwerkkleding, vlamvertragende kledingchemisch bestendige overalls, regenkleding en reflecterende kleding. Binnen de categorieën van beschermende kleding zijn er verschillen op het gebied van materiaal, kleur, afwerking en specifieke eigenschappen.

Het is het allerbelangrijkst dat de PBM kleding de juiste bescherming biedt voor het soort werk waar het bij gedragen wordt. Het dient minimaal NEN-EN 340 gecertificeerd te zijn. Zorg altijd dat de producten die je koopt voldoen aan de juiste EN- en ISO-normen.

Veiligheid staat voorop, maar werkkleding moet natuurlijk ook lekker zitten en niet hinderen. Bij de selectie van onze producten letten wij daarom ook op draagcomfort. Onze items zitten niet in de weg, maar bieden juist ondersteuning bij je dagelijkse werkzaamheden. 

Goedkope werkkleding voor iedereen

Wij hanteren uiterst scherpe prijzen en streven er altijd naar om de voordeligste in de markt te zijn. Je profiteert altijd van flinke korting. Bij ons betaal je dus nooit te veel. En uiteraard zijn alle producten van een hoogwaardige kwaliteit. Besparen op werkkleding zonder in te leveren op veiligheid, dat is waar PBM discounter voor staat.

We voeren geliefde bekende merken als Helly Hansen en Sioen, maar hebben ook budget werkkleding van OXXA. Ons assortiment is compleet en met grote zorg samengesteld. We verkopen werkkleding voor mannen en vrouwen in verschillende beroepsgroepen: De bouw, zorg, horeca, schilders, hoveniers en nog veel meer. PBM discounter is er voor iedere klus en ieder budget.

Veel goedkope werkkleding nodig? Neem dan contact met ons op via +31 85 065 69 29 en we maken een offerte op maat voor je. Laat het ons ook gerust weten als je ergens anders lagere prijzen ziet.

Aanvullende persoonlijke beschermingsmiddelen

Met een goede werkbroek en -jas ben je er vaak nog niet. Bij veel taken moet je ook je ogen, oren, voeten, handen, gezicht en hoofd beschermen. In onze online winkel vind je alles wat je nodig hebt: Van werkschoenenstofmaskers en elektrische oorkappen tot veiligheidsbrillen en werkhandschoenen. Zo kan je met een gerust hart aan de slag.

Werkkleding kopen bij de goedkoopste PBM shop?

Online werkkleding kopen doe je uiteraard bij PBM discounter. Dan ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast leveren we supersnel, bij een bestelling vanaf € 250,- exclusief BTW zelfs zonder verzendkosten. 

De categorieën zijn binnen het menu handig onderverdeeld. Bekijk het aanbod en filter naar jouw wensen op merk, maat, kleur en andere eigenschappen. Als je al weet welk specifiek product je zoekt, vind je die het snelst als je de zoekbalk bovenaan de pagina gebruikt. 

Wil je werkkleding bestellen, maar kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op via +31 85 065 69 29. Er staat altijd iemand klaar om jouw vragen te beantwoorden.