3M Versaflo TR-302E

De 3M Versaflo TR-302E motorunit is onderdeel van het 3M Versaflo TR-300 ademhalingssysteem. Dit systeem is ideaal voor stoffige omgevingen. In combinatie met het efficiënte filter biedt het toestel veelzijdige bescherming tegen deeltjes, maar er zijn ook opties voor hinderlijke concentraties van gassen en dampen. Daarnaast zorgt het compacte formaat, lichte gewicht en goed uitgebalanceerde design voor comfort. De gebruiker heeft ook keuze uit twee luchtstroomsterktes: 185 l/min en 205 l/min. Bij een lage luchtstroom en zwakke batterij wordt een hoorbaar en visueel alarmsignaal afgegeven. De TR-302E wordt aan de riem gedragen. Er is ook een starterpakket verkrijgbaar: 3M Versaflo TR-315E.

Wil je een compleet TR-300 systeem samenstellen? Dan heb je onderstaande producten ook nodig:

3M Versaflo TR-602E

De 3M Versaflo TR-602E is de motorunit voor het 3M Versaflo TR-600 ademhalingssysteem. Dit systeem is ontworpen voor langdurige werkzaamheden en intensief gebruik. Afhankelijk van het geïnstalleerde filter biedt het toestel bescherming tegen stofdeeltjes, gassen, dampen of een combinatie hiervan. De unit wordt aan de riem gedragen en sluit nauw aan op het lichaam voor meer bewegingsvrijheid in krappe ruimtes. Daarnaast beschikt de TR-602E over instelbare luchtstroomopties en een alarm voor wanneer de Li-ion batterij bijna leeg is of de luchtstroom laag. Bovendien is het toestel intuïtief en eenvoudig te bedienen door middel van twee knoppen. Er is ook een starterspakket verkrijgbaar: 3M Versaflo TR-619E.

Voor een compleet ademhalingssysteem heb je de volgende onderdelen ook nodig:

3M Adflo

De 3M Adflo motorunit is ontworpen voor lassers en biedt betrouwbare, comfortabele bescherming. Het toestel levert een constante luchtstroom van gefilterde lucht waardoor de gebruiker minder hitte ervaart tijdens de werkzaamheden. Het toestel is compatibel met onderstaande producten:

We verkopen ook een gebruiksklaar set met de Adflo unit, 3M M-307 hoofdkap en ademslang.

Hulp bij het samenstellen van een ademhalingssysteem?

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de pagina motoraangedreven ademhalingssystemen. Je kan natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen graag!