3M Versaflo TR-302E

De 3M Versaflo TR-302E motorunit is onderdeel van het 3M Versaflo TR-300 ademhalingssysteem. Dit systeem is ideaal voor stoffige omgevingen. In combinatie met het efficiënte filter biedt het toestel veelzijdige bescherming tegen deeltjes, maar er zijn ook opties voor hinderlijke concentraties van gassen en dampen. Daarnaast zorgt het compacte formaat, lichte gewicht en goed uitgebalanceerde design voor comfort. De gebruiker heeft ook keuze uit twee luchtstroomsterktes: 185 l/min en 205 l/min. Bij een lage luchtstroom en zwakke batterij wordt een hoorbaar en visueel alarmsignaal afgegeven. De TR-302E wordt aan de riem gedragen. Er is ook een starterpakket verkrijgbaar: 3M Versaflo TR-315E.

Wil je een compleet TR-300 systeem samenstellen? Dan heb je onderstaande producten ook nodig:

3M Versaflo TR-602E

De 3M Versaflo TR-602E is de motorunit voor het 3M Versaflo TR-600 ademhalingssysteem. Dit systeem is ontworpen voor langdurige werkzaamheden en intensief gebruik. Afhankelijk van het geïnstalleerde filter biedt het toestel bescherming tegen stofdeeltjes, gassen, dampen of een combinatie hiervan. De unit wordt aan de riem gedragen en sluit nauw aan op het lichaam voor meer bewegingsvrijheid in krappe ruimtes. Daarnaast beschikt de TR-602E over instelbare luchtstroomopties en een alarm voor wanneer de Li-ion batterij bijna leeg is of de luchtstroom laag. Bovendien is het toestel intuïtief en eenvoudig te bedienen door middel van twee knoppen. Er is ook een starterspakket verkrijgbaar: 3M Versaflo TR-619E.

Voor een compleet ademhalingssysteem heb je de volgende onderdelen ook nodig:

3M Jupiter

Met de 3M Jupiter motorunit haal je een modern, comfortabel en gebruiksvriendelijk ademhalingstoestel in huis. Afhankelijk van het toegepaste filter beschermt de unit tegen deeltjes, gassen, dampen of een combinatie hiervan. Bij een verminderde luchtstroom naar de hoofdkap of lage batterijlading wordt een akoestisch en visueel alarm afgegeven. Bovendien is het toestel dankzij de IP53 beschermingsgraad geschikt voor decontaminatie onder de douche. De Jupiter motorunit is uitgerust met een NiMH batterij en wordt aan de riem gedragen. Het toestel kan gecombineerd worden met onderstaande onderdelen voor een compleet systeem:

Er is ook een Jupiter starterspakket verkrijgbaar.  

3M Adflo

De 3M Adflo motorunit is ontworpen voor lassers en biedt betrouwbare, comfortabele bescherming. Het toestel levert een constante luchtstroom van gefilterde lucht waardoor de gebruiker minder hitte ervaart tijdens de werkzaamheden. Het toestel is compatibel met onderstaande producten:

We verkopen ook sets met een Adflo unit, M-serie hoofdkap en ademslang.

MSA OptimAir 3000

De MSA OptimAir 3000 motorunit kenmerkt zich door uiterste compactheid. Het weegt slechts 1,3 kilogram (inclusief filter) waardoor de gebruiker nauwelijks merkt dat hij of zij een ademtoestel draagt. Daarnaast zorgt het gestroomlijnde en uitgebalanceerde ontwerp voor minder belasting van de rug en meer bewegingsvrijheid. De motorunit wordt geleverd met een NiHM accu (incl. laadapparaat), ademslang en een comfortriem. Het is compatibel met verschillende volgelaatsmaskers (bijv. MSA 3S), filters en accessoires.

Hulp bij het samenstellen van een ademhalingssysteem?

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de pagina motoraangedreven ademhalingssystemen. Je kan natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen graag!