Hoofdbescherming

Als er tijdens het werk kans op hoofdletsel bestaat, moet men hoofdbescherming dragen. Wij bieden een ruim aanbod aan veiligheidshelmen van de hoogstaande merken 3M, Petzl, Uvex, MSA en Schubert. Ook voor klimhelmen en accessoires kan je bij ons terecht.

Lees meer
Producten

Veiligheidshelmen

Alle veiligheidshelmen in onze webshop bieden optimale bescherming tegen vallende voorwerpen en voldoen aan de norm EN 397. Er zijn tal van veiligheidshelmen verkrijgbaar, elk met verschillende eigenschappen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar met een regengoot, ventilatieopeningen, reflecterende strepen, omkeerbaar binnenwerk, geïntegreerde veiligheidsbril of een kinriem. De kinband van een EN 397 gecertificeerde helm laat los bij 250 Newton (25 kilogram) om risico’s als ophanging te voorkomen.

Klimhelmen

Met een klimhelm kan je veilig op hoogte werken. Het is standaard uitgerust met een kinriem en gecertificeerd volgens de norm EN 12492. Deze norm beschrijft dat de band moet loslaten bij een kracht boven de 500 Newton (50 kilogram). Sommige helmen voldoen aan de norm EN 12492 én EN 397.

Accessoires

Wij verkopen diverse vervangingsonderdelen en producten waarmee je de werkhelm kan uitbreiden. Denk hierbij aan nekflappen, binnenwerken, zweetbanden en geïntegreerde veiligheidsbrillen. Deze zijn hier te vinden.

Hoofdbescherming kopen?

In onze webshop kan je voor elke klus de juiste hoofdbeschermer kopen. Ontdek het aanbod en bestel jouw ideale werkhelm eenvoudig online. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit en laagste prijs.

Neem bij vragen en/of voor advies gerust vrijblijvend contact op via +31 85 065 69 29. We helpen je graag om de beste hoofdbescherming voor jouw situatie te kopen.