Gelaatsmaskers

Wil je een gelaatsmasker kopen? Dan ben je bij PBM discounter aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod aan gelaatsmaskers van topmerken als 3M en Moldex. Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en scherpste prijs.

Lees meer
Producten

Wanneer gebruik je een gelaatsmasker?

Gelaatsmaskers zijn geschikt voor situaties die afhankelijke adembescherming vereisen. De essentie van dergelijke bescherming is dat een filter de omgevingslucht zuivert voordat het in de buurt van de longen komt. Gelaatsmaskers zijn te gebruiken met stof-, gas-, damp- en combinatiefilters en geschikt voor langdurige toepassingen. Ze zijn ideaal voor werknemers die verschillende klussen moeten uitvoeren en eigenlijk alleen de filters willen vervangen. Gelaatsmaskers bedekken het halve of hele gezicht. Exemplaren die het volledige gezicht afschermen zijn goed geschikt voor werkzaamheden waarbij ook oogbescherming nodig is.

Soorten gelaatsmaskers

Gelaatsmaskers worden onderverdeeld in twee categorieën:

Er zijn ook halfgelaatsmaskers met filter verkrijgbaar. Deze zijn onderhoudsvrij en gebruiksklaar.

Gelaatsmaskers gecombineerd met een gasfilter worden ook wel gasmaskers genoemd. 

Filters

Er zijn tal van filters voor gelaatsmaskers leverbaar. Ze worden onderverdeeld in drie categorieën:

Voor een optimale bescherming is het natuurlijk belangrijk dat je het juiste exemplaar selecteert. Bepaal allereerst tegen welke verontreinigingen je bescherming nodig hebt. Stel vervolgens de vereiste protectiefactor vast. Houd ook rekening met de aansluiting (bajonet, schroefdraad of Secure Click).

Accessoires

Wij verkopen ook accessoires, zoals opbergartikelen voor een goede opslag van jouw adembeschermingsmaskers. Maar ook filterhouders en reinigers zijn bij ons te bestellen.

Gelaatsmasker kopen?

Een gelaatsmasker bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. In ons assortiment vind je onder meer 3M gelaatsmaskers en Moldex gelaatsmaskers. Weet je niet precies welk exemplaar het best bij jouw situatie past? Of vind je het lastig om het juiste filter te selecteren? Neem gerust contact op met onze productspecialist via +31 85 065 69 29.