Werkhandschoenen, gele helm en gele oorkappen op een houten tafel

Retourneren

Voldoet een voorraadproduct niet aan je verwachtingen? Geen probleem. Je kan binnen 14 dagen na ontvangst een retouraanvraag doen via [email protected]. Vervolgens heb je nog 14 dagen om het bestelde artikel retour te sturen. Voorwaarde is wel dat het product niet is gebruikt en nog in de originele verpakking zit. Daarom vragen we je om een duidelijke foto mee te sturen waarop je de staat van het product goed ziet. Zodra de aanvraag is goedgekeurd ontvang je van ons een retournummer en duidelijke instructies waarmee je het artikel kan terugsturen.

Artikelen dienen altijd retour te worden gestuurd naar het distributiecentrum, niet naar het kantooradres. Het adres van retour wordt door ons duidelijk aangegeven in de e-mail met instructies. Ook is het belangrijk om een track & trace code naar ons te sturen.

De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Zodra we de retourzending hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging. Binnen 14 dagen ontvang je een creditfactuur en storten we het verschuldigde orderbedrag terug.

Uitgesloten van retour

De volgende producten zijn uitgesloten van retour:

  • Bestelartikelen
  • Geopende dispensers van bijvoorbeeld oordoppen of handschoenen, geopende verpakkingen van filters etc.
  • Gebruikte oordoppen, helmen, petten, stofmaskers, volgelaatsmaskers (i.v.m. hygiëne)

Vragen over ons retourproces?

Mocht je vragen hebben over het retourneren van producten, neem dan telefonisch contact met ons op via +31 85 065 69 29. Of stuur een e-mail naar [email protected].