Werkhandschoenen en armbeschermers

Armbescherming of werkhandschoenen kopen? Dan moet je bij PBM discounter zijn! Wij hebben een ruim aanbod aan veiligheidshandschoenen van topmerken als Ansell, OXXA, Mapa, M-Safe, PSP en Showa. Voor elke taak is een geschikt paar verkrijgbaar. In onze webshop vind je ook diverse soorten armbeschermers.

Welke werkhandschoenen kopen?

Wat de beste werkhandschoenen zijn voor jouw situatie, is allereerst afhankelijk van de gevaren waartegen bescherming moet worden geboden. In de risico-inventarisatie (RI&E) staat beschreven welke handschoenen voor welk werk nodig zijn. Zo zullen voor taken in een koude omgeving winter werkhandschoenen worden voorgeschreven. En snijbestendige handschoenen voor mechanische toepassingen. Het kan zijn dat er bescherming nodig is tegen meerdere risico’s tegelijk.

Ons assortiment omvat de volgende hoofdcategorieën:

Binnen de categorieën van handbescherming zijn er nog verschillen op het gebied van afwerking, materiaal en specifieke eigenschappen. Dit speelt ook mee in het maken van een keuze. Voor langdurige werkzaamheden zijn ventilatie,  ergonomie en andere comfortverhogende kenmerken waarschijnlijk belangrijk. En bij natte omstandigheden moet de handbescherming waterdicht zijn en voldoende grip bieden. Daarnaast kunnen bepaalde materialen voor klachten zorgen, zoals latex, maïsmeel, nitrosaminen en weekmakers.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blog Werkhandschoenen: kies de juiste handbescherming

Welke armbescherming kopen?

Ook voor armbeschermers geldt; het selecteren van het juiste exemplaar is afhankelijk van de gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Bestaat er kans op verwondingen aan de arm door snijden, perforeren, schuren of scheuren? Dan is snijbestendige bescherming nodig. Voor lassers zijn er ook lasmouwen verkrijgbaar.

Professionele handbescherming bestellen

Goedkope werkhandschoenen en/of armbescherming bestellen doe je eenvoudig op pbmdiscounter.nl. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen en streven er altijd naar om de goedkoopste in de markt te zijn. Bij ons betaal je dus nooit te veel. En uiteraard leveren wij alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit.

Toon meer
Producten