Werkhandschoenen

Goedkope werkhandschoenen kopen? Dan moet je bij PBM discounter zijn! Wij hebben een ruim aanbod aan veiligheidshandschoenen van topmerken als Ansell, OXXA, Mapa, Uvex en Showa tegen de beste prijs. Voor elke taak is een geschikt paar verkrijgbaar. In onze webshop vind je ook diverse soorten armbeschermers.

Lees meer
Producten

Onmisbare persoonlijke beschermingsmiddelen

Handschoenen zijn de meest gebruikte persoonlijke beschermingsmiddelen. En dat is niet voor niks: In bijna elk beroep gebruikt men de handen en om veilig te kunnen werken is het belangrijk om ze goed te beschermen. De aanschaf van de juiste werkhandschoen verkleint de kans op bedrijfsongevallen.

Met goede werkhandschoenen ben je er vaak nog niet. Bij veel taken moet je ook je ogen, oren, voeten, gezicht, longen, hoofd en lichaam beschermen. In onze online winkel vind je alles wat je nodig hebt. Denk aan veiligheidsbrillen, elektrische oorkappen, werkschoenen, volgelaatsmaskers, veiligheidshelmen en werkkleding. Zo kan je met een gerust hart aan de slag.

Welke werkhandschoenen kopen?

Wat de beste werkhandschoenen zijn voor jouw situatie, is allereerst afhankelijk van de gevaren waartegen bescherming moet worden geboden. In de risico-inventarisatie (RI&E) staat beschreven welke producten voor welk werk nodig zijn. Zo zullen voor taken in een koude omgeving winter werkhandschoenen worden voorgeschreven. En snijbestendige handschoenen voor mechanische toepassingen. Het kan zijn dat er bescherming nodig is tegen meerdere risico’s tegelijk.

Ons assortiment omvat de volgende hoofdcategorieën:

Binnen de categorieën van handbescherming zijn er nog verschillen op het gebied van afwerking, materiaal, kleur en specifieke eigenschappen. Dit speelt ook mee als je veiligheidshandschoenen gaat kopen. Voor langdurige werkzaamheden zijn ventilatie, ergonomie en andere comfortverhogende kenmerken waarschijnlijk belangrijk. En bij natte omstandigheden moeten de werkhandschoenen waterdicht zijn en voldoende grip bieden. Daarnaast kunnen bepaalde materialen voor klachten zorgen, zoals latex, maïsmeel, nitrosaminen en weekmakers. Het is ook belangrijk dat je de goede maat kiest. Raadpleeg ons blogitem De juiste maat werkhandschoenen kopen voor handige meetmethodes.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons blog Werkhandschoenen: kies de juiste handbescherming.

Ook voor armbeschermers geldt; het selecteren van het juiste exemplaar is afhankelijk van de gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Bestaat er kans op verwondingen aan de arm door snijden, perforeren, schuren of scheuren? Dan is snijbestendige bescherming nodig. Voor lassers zijn er ook lasmouwen verkrijgbaar.

Goedkope werkhandschoenen voor iedereen

Wij hanteren uiterst scherpe prijzen en streven er altijd naar om de voordeligste in de markt te zijn. Bij ons betaal je dus nooit te veel. En uiteraard leveren wij alleen producten van een hoogwaardige kwaliteit.

We voeren bekende internationale merken als Showa en Ansell, maar hebben ook budget veiligheidshandschoenen zoals OXXA handschoenen of PSP handschoenen. Ons assortiment is met grote zorg samengesteld: Wij zijn er voor iedere taak en ieder budget.

Veel goedkope werkhandschoenen nodig? Neem dan contact met ons op via +31 85 065 69 29 en we maken een offerte op maat voor je. Laat het ons ook gerust weten als je ergens anders lagere prijzen ziet.

Werkhandschoenen kopen bij de goedkoopste PBM webshop

Goedkope werkhandschoenen bestellen doe je eenvoudig op pbmdiscounter.nl. In ons uitgebreide assortiment vind je zeker wat je zoekt. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op.