Halfgelaatsmaskers met filter

Een halfgelaatsmasker met filter is ideaal voor wie op zoek is naar gebruiksvriendelijke adembescherming. Het is gebruiksklaar en onderhoudsvrij.

Wij verkopen professionele halfgelaatsmaskers met filter van de topmerken 3M, Moldex en JSP. De keuze voor het beste exemplaar is onder meer afhankelijk van het benodigde beschermingsniveau (filterklasse) en het gewenste gebruiksgemak.

Lees meer
14 resultaten (1-14)
Sorteren op:

Filterklasse

Er bestaan drie soorten filtertypen: stoffilters, gas- en dampfilters en combinatiefilters. Het merendeel van de halfgelaatsmaskers wordt geleverd met een combinatiefilter, wat bescherming biedt tegen zowel stoffen als gassen en dampen. De filters zijn in verschillende klassen te onderscheiden. Kijk dus goed of de klasse overeenkomt met de mate van bescherming die jij nodig hebt. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de pagina filters voor gelaatsmaskers.

Wegwerp of herbruikbaar halfgelaatsmasker?

Onderhoudsvrije halfgelaatsmaskers uit de Moldex Compact en 3M 4200+ serie kan je meerdere malen inzetten totdat het filter verzadigd is. Daarna gooi je het weg. Schaf je liever een herbruikbaar exemplaar aan? Kies dan voor de JSP Force8. Deze maskers kunnen worden uitgerust met een nieuw filter.

Een halfgelaatsmasker met filter kopen, maar welke?

Vind je het lastig om te bepalen welk onderhoudsvrij halfgelaatsmasker geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren graag.