Regelventielen voor persluchtsystemen

Het regelventiel is een belangrijk onderdeel van het ademhalingssysteem. Het zorgt namelijk voor een gecontroleerde, constante luchtstroom naar de hoofdkap. Wij hebben de 3M Versaflo V-serie regelaars in het assortiment.

Lees meer
3 resultaten (1-3)
Sorteren op:

3M Versaflo V-500E

De Versaflo V-500E zorgt voor een soepele luchtcirculatie en wordt aan de riem gedragen. In combinatie met onder meer een goedgekeurde hoofdkap vormt het een comfortabel en efficiënt luchtaangedreven ademhalingssysteem. De regelaar is voorzien van een geïntegreerde geluidsdemper en waarschuwt de gebruiker bij een lage luchtstroom.

3M Versaflo V-100E

De Versaflo V-100E is speciaal ontwikkeld voor omgevingen met extreem hoge temperaturen. Het kan de lucht met maximaal 28° C koelen.

3M Versaflo V-200E

De Versaflo V-200E is ideaal voor personen die worden blootgesteld aan lage temperaturen. Het toestel stelt gebruikers in staat om de lucht met 28° C te verwarmen.

Compleet luchtaangedreven ademhalingssysteem

Om een luchtaangedreven ademhalingssyteem optimaal te laten functioneren heb je nog een hoofdkap, ademslang, luchtslang, filterunit en koppelingen nodig.