Veiligheidsschoenen

Goede veiligheidsschoenen zijn essentieel op de werkvloer. Bij PBM discounter kan je dan ook alleen veiligheidsschoenen kopen van hoge kwaliteit. Wij hebben een grote collectie aan verschillende soorten veiligheidsschoenen. Of je nou op zoek bent naar waterdichte schoenen of juist lichtgewicht schoenen, bij ons kan je het allemaal krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze uitgebreide collectie van S3 werkschoenen. Daarbij profiteer je van de laagste prijs en een snelle levering.

Lees meer
235 resultaten (1-48)
Sorteren op:

De juiste voetbescherming

Bij het aanschaffen van veiligheidsschoenen is het van groot belang dat je schoenen koopt die aansluiten bij de werkzaamheden en tevens voldoende bescherming bieden. Let bij het uitzoeken daarom  goed op welke veiligheidsklasse ze hebben. Werkschoenen worden onderverdeeld in onderstaande veiligheidsniveaus:

  • S1: Uitgerust met een beschermende neus (staal, aluminium, composiet, glasvezel), antistatisch, gemaakt voor droge omstandigheden.
  • S1P: S1 + een antiperforatie tussenzool, te gebruiken bij droge omstandigheden met scherpe objecten op de grond.
  • S1PL: S1 + een niet stalen anti-perforatiezool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S1PS: S1 + een niet stalen anti-perforatiezool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.
  • S2: Dezelfde eigenschappen als S1 + aangevuld met waterafstotende kwaliteiten, geschikt voor buitenwerkzaamheden en natte omstandigheden
  • S3: Een combinatie van S1P en S2. Voorzien van veiligheidsneus, veiligheidszool, antistatisch, schokabsorberend, antislip loopzool, vuil- en waterafstotend
  • S3L: S3 + een niet stalen anti-perforatiezool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S3S: S3 + een niet stalen anti-perforatiezool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.

Comfort naast veiligheid

Op de werkvloer is het van essentieel belang dat de schoenen je voeten goed beschermen, maar daarnaast moeten de schoenen ook lekker zitten. Wanneer je veel moet lopen, of snel last hebt van vermoeide voeten, dan is het verstandig om voor lichtgewicht werkschoenen te gaan. Verder zal je bij warme temperaturen eerder voor luchtige werkschoenen met ademende eigenschappen moeten gaan, en bij koude omstandigheden voor gevoerde exemplaren. Ook moeten de werkschoenen natuurlijk ook niet te groot, te breed of te smal zijn. Maar sommige mensen hebben juist wat bredere voeten. Hier zullen de extra brede werkschoenen van pas komen. Wat je ook zoekt, wij hebben het in huis. 

Ook niet onbelangrijk: Mooie werkschoenen

De perfecte werkschoenen zijn niet alleen veilig en comfortabel, maar ook mooi.  Ook tijdens je werk wil je er natuurlijk goed uitzien. In ons ruime assortiment van moderne veiligheidsschoenen vind je zeker een paar naar jouw smaak.

Sportieve veiligheidsschoenen

Als je op zoek bent naar sportieve schoenen die toch veel comfort en veiligheid bieden, dan zijn sneaker werkschoenen misschien wel wat voor jou. Deze schoenen hebben een sportief uiterlijk, lopen comfortabel en bieden tevens goede voetbescherming voor alle soorten werkzaamheden. Deze schoenen zijn nauwelijks van normale sneakers te onderscheiden en zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormeringen. Sportieve veiligheidsschoenen zijn niet meer weg te denken in deze tijd.

Het merk Redbrick produceert al 15 jaar trendy werkschoenen. Bij Redbrick zal je geen saaie of lompe veiligheidsschoenen vinden, maar veelal sportieve modellen. De Redbrick schoenen zijn gemaakt met gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen en volgen de laatste modetrends.

Praktische instap veiligheidsschoenen

Instappers zijn ideaal als je tijdens je werk vaak je schoenen aan en uit moet trekken. Bijvoorbeeld omdat je veel van een vuile naar een schone omgeving loopt of van buiten naar binnen. Omdat je geen veters aan hoeft te strikken stap je er makkelijk in en uit. Wij hebben diverse werkinstappers in het assortiment. Bijvoorbeeld de Sika 29 Comfort S3 veiligheidsklompen en Emma Venus D S2 werkschoenen.

Lage of hoge veiligheidsschoenen?

Lage veiligheidsschoenen zijn handig bij werkzaamheden waarbij veel moet worden geknield of gehurkt. De voeten en enkels kunnen namelijk vrij bewegen. Het nadeel is dat de enkels minder goed beschermd zijn en zand en kleine steentjes via de bovenkant kunnen binnendringen. Een hoog model biedt meer bescherming en ondersteuning, maar is minder flexibel en kan bij hoge temperaturen als warm worden ervaren.

Zwarte veiligheidsschoenen en meer

Als je zwarte veiligheidsschoenen zoekt, heb je bij ons een ruime keus. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en veiligheidsklassen. Zwarte werkschoenen passen bij veel bedrijfskleding en op een donkere kleur is vuil minder goed zichtbaar. Ze worden niet voor niets het meest verkocht en gedragen.

Ook witte veiligheidsschoenen worden veel gebruikt. Je ziet deze voornamelijk in bepaalde branches, zoals in de zorg- en levensmiddelenindustrie. Daarnaast zijn blauwe, grijze en bruine werkschoenen ook verkrijgbaar in onze webshop.

Veiligheidsschoenen voor dames en heren

De meeste modellen in ons assortiment zijn door iedereen te dragen en zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten. Daarnaast zijn er ook werkschoenen die specifiek zijn gemaakt voor de wat kleinere en minder brede voeten. Specifiek op zoek naar werkschoenen voor vrouwen? Dan is de Emma Anouk werkschoen wellicht iets voor jou.

Kwalitatieve en goedkope veiligheidsschoenen kopen?

Voor goedkope, maar kwalitatieve, veiligheidsschoenen van topmerken als Reebok, Helly Hansen, Grisport en EMMA ben je bij PBM discounter aan het juiste adres. PBM heeft een ruime keuze aan verschillende soorten schoenen. Ben je op zoek naar sneakers, stijlvolle veterschoenen of wat stevigere hoge werkschoenen, PBM discounter heeft het allemaal. Daardoor heb je altijd succes wanneer je bij ons terechtkomt.

Wij streven er continu naar om de beste veiligheidsschoenen voor de laagste prijs aan te bieden. Daarnaast vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Dus mochten er vragen zijn, neem zeker contact met ons op via +31 85 065 69 29. We helpen je graag zodat je precies weet welke werkschoenen je moet bestellen.

Met enkel veiligheidsschoenen ben je er vaak nog niet. Bekijk ook eens onze andere persoonlijke beschermingsmiddelen: werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.