Veiligheidsschoenen

Goede veiligheidsschoenen zijn essentieel op de werkvloer. Bij PBM discounter kan je dan ook alleen veiligheidsschoenen kopen van hoge kwaliteit. De collectie is groot: Of je nou op zoek bent naar werksneakers S3 of zwarte veiligheidsschoenen voor dames, wij hebben het. Daarbij profiteer je van de laagste prijs en een snelle levering.

Lees meer
97 resultaten (1-48)
Sorteren op:

De juiste voetbescherming

Het is het allerbelangrijkst dat je veiligheidsschoenen koopt die passen bij de werkzaamheden en voldoende bescherming bieden. Let dus goed op of ze de juiste veiligheidsklasse hebben. Werkschoenen worden onderverdeeld in onderstaande veiligheidsniveaus:

  • S1: Antistatisch en voorzien van een veiligheidsneus. Geschikt voor droge plaatsen.
  • S1P: Bovenstaande inclusief een antiperforatie tussenzool. Geschikt voor droge plaatsen met scherpe voorwerpen op de grond.
  • S2: Zelfde eigenschappen als S1 veiligheidsschoenen, aangevuld met bescherming tegen het binnendringen van water. Ideaal voor buitenwerkzaamheden.
  • S3: Een combinatie van S1P en S2. S3 werkschoenen zijn geschikt voor vele werkomstandigheden en daarom het populairst.

Veiligheid is belangrijk, maar comfort ook

Veiligheidsschoenen moeten natuurlijk ook lekker zitten. Maak je veel meters en/of heb je last van vermoeide voeten? Kies dan voor lichtgewicht werkschoenen. Ga bij warme temperaturen voor luchtige werkschoenen met ademende eigenschappen en bij koude omstandigheden voor gevoerde exemplaren. Het spreekt voor zich dat de werkschoenen natuurlijk ook niet te groot, te breed of te smal moeten zijn.

Ook niet onbelangrijk: Mooie werkschoenen

De perfecte werkschoenen zijn niet alleen veilig en comfortabel, maar ook mooi. Want ook tijdens je werk wil je er natuurlijk goed uitzien. In ons ruime assortiment van moderne veiligheidsschoenen vind je zeker een paar naar jouw smaak.

Hippe veiligheidsschoenen? Ga voor werk sneakers!

Sneaker werkschoenen zien er sportief en aantrekkelijk uit, lopen comfortbal en het allerbelangrijkst: Bieden goede voetbescherming voor alle beroepen. Ze zijn nauwelijks van andere sneakers te onderscheiden en verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormeringen. Sportieve veiligheidsschoenen zijn niet meer weg te denken in deze tijd.

Reebok, vooral bekend van de sportschoenen, fabriceert ook trendy veiligheidsschoenen met een sportief uiterlijk. Bovendien hebben ze een goed loopvermogen. Meer informatie lees je in ons blogitem over Reebok werkschoenen.

Praktische instap veiligheidsschoenen

Instap veiligheidsschoenen zijn ideaal als je tijdens je werk vaak je schoenen aan en uit moet trekken. Bijvoorbeeld omdat je veel van een vuile naar een schone omgeving loopt of van buiten naar binnen. Je hoeft geen veters te strikken waardoor ze zo aan en uit zijn. Wij hebben diverse werk instappers in het assortiment. Bijvoorbeeld de Sika 29 Comfort S3 veiligheidsklompen en Emma Venus D S2 werkschoenen.

Lage of hoge veiligheidsschoenen?

Lage veiligheidsschoenen zijn fijn bij werkzaamheden waarbij veel moet worden geknield of gehurkt. De voeten en enkels kunnen namelijk vrij bewegen. Het nadeel is dat de enkels minder goed beschermd zijn en zand en kleine steentjes via de bovenkant kunnen binnendringen. Een hoog model biedt meer bescherming en ondersteuning, maar is minder flexibel en kan bij hoge temperaturen als warm worden ervaren.

Zwarte veiligheidsschoenen en meer

Als je zwarte veiligheidsschoenen zoekt heb je bij ons een ruime keus. Ze zijn in verschillende maten, modellen en veiligheidsklassen verkrijgbaar. Zwarte werkschoenen passen bij veel bedrijfskleding en op een donkere kleur is vuil minder goed zichtbaar. Ze worden niet voor niks het meest verkocht en gedragen.

Ook witte veiligheidsschoenen worden veel gebruikt. Je ziet deze voornamelijk in bepaalde branches, zoals in de zorg en levensmiddelenindustrie.

Blauwe, grijze en bruine werkschoenen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Veiligheidsschoenen voor dames en heren

Zowel dames als heren kunnen bij ons goede veiligheidsschoenen kopen. De meeste modellen zijn unisex en verkrijgbaar in kleine en grote maten. Specifiek op zoek naar werkschoenen ontwikkeld voor vrouwen? Dan is de Reebok Excel Light 131 sneaker iets voor jou.

Kwalitatieve en goedkope veiligheidsschoenen kopen?

Voor goedkope veiligheidsschoenen van topmerken als Reebok en Helly Hansen ben je bij PBM discounter aan het juiste adres. De keuze is ruim: Van snelle instapper en hippe sneaker tot stijlvolle veterschoen en stoere krachtpatser. Daardoor kan jij altijd slagen!

Wij streven er continu naar om de beste veiligheidsschoenen voor de laagste prijs aan te bieden. Daarnaast vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Dus mochten er vragen zijn, neem zeker contact met ons op via +31 85 065 69 29. We helpen je graag zodat je precies weet welke werkschoenen je moet bestellen.

Met alleen goede veiligheidsschoenen ben je er vaak nog niet. Dus neem ook eens een kijkje bij onze werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.