Veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen kopen kan eenvoudig online via onze webshop. Op deze pagina vind je werklaarzen van onder meer de bekende merken Jalatte en Dunlop. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit.

Lees meer

Uitgelichte merken voor veiligheidslaarzen

27 resultaten (1-27)
Sorteren op:

Ruim aanbod aan veiligheidslaarzen

Wij bieden een uitgebreid assortiment van goedkope veiligheidslaarzen voor dames en heren. Van gevoerde werklaarzen voor koude winterdagen tot waterdichte exemplaren. Je kan kiezen uit verschillende merken, kleuren, maten en beschermingsklassen. Er zit zeker een paar tussen dat perfect aansluit bij je werkzaamheden.

Beschermingsklassen

Veiligheidslaarzen hebben een safety codering, ofwel S-code, om het beschermingsniveau aan te duiden. Elk exemplaar dat aan de basisvereisten voldoet, valt in de categorie SB. Eén van de basiseigenschappen is een speciale neus die bescherming biedt tegen impact tot 200 Joule. Mocht je meer bescherming nodig hebben, dan kies je voor S3, S4 of S5 veiligheidslaarzen.

  • S3: deze veiligheidslaarzen hebben een beschermende neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht en een penetratiebestendige tussenzool.
  • S4: beschermende neus, antistatische zool, energie-absorberende hak en vloeistofdicht.
  • S5: beschermende neus, antistatische zool, energie-absorberende hak, vloeistofdicht, geprofileerde loopzool en een penetratiebestendige tussenzool.

In zekere bieden S5 werklaarzen de meeste voetbescherming.

Aandacht voor comfort

Naast passende bescherming is het ook belangrijk dat de veiligheidslaarzen lekker zitten. Daarom selecteren wij onze schoenen ook op basis van comfort. Daarnaast zijn ze allemaal prettig in gebruik, mede omdat je geen veters hoeft te strikken.

Veiligheidslaarzen kopen?

Werklaarzen kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je het lastig vinden om de beste werklaarzen te vinden voor jouw situatie, neem dan gerust vrijblijvend contact op via +31 85 065 69 29.

Met alleen goede veiligheidslaarzen ben je er vaak nog niet. Dus neem ook eens een kijkje bij onze werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.