Veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen kopen kan eenvoudig online via onze webshop. Op deze pagina vind je werklaarzen van onder meer de bekende merken Jalatte en Dunlop. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit.

Lees meer

Uitgelichte merken voor veiligheidslaarzen

33 resultaten (1-33)
Sorteren op:

Ruim aanbod aan veiligheidslaarzen

Wij bieden een uitgebreid assortiment van goedkope, maar kwalitatief goede,  veiligheidslaarzen voor dames en heren. Van gevoerde werklaarzen voor koude winterdagen tot waterdichte exemplaren. Je kan kiezen uit verschillende merken, kleuren, maten en beschermingsklassen. Er zullen  zeker schoenen tussen zitten die perfect aansluiten bij je werkzaamheden.

Beschermingsklassen

Veiligheidslaarzen hebben een safety codering, ofwel S-code, om het beschermingsniveau aan te duiden. Elk exemplaar dat aan de basisvereisten voldoet, valt in de categorie SB. Hieronder vallen slipweerstand, schok- en verpletterbestendige veiligheidsneuzen. Stevigheid, onschadelijkheid en werkzaamheid van de gebruikte materialen. Daarnaast dienen de schoenen ergonomisch te zijn en comfort te bieden. Eén van de basiseigenschappen is een speciale neus die bescherming biedt tegen impact tot 200 Joule. Mocht je meer bescherming nodig hebben, dan kies je voor S3, S4, S5, S6 of S7 veiligheidslaarzen.

Veiligheidsnormen voor werklaarzen:

  • S3: Antistatisch, veiligheidsneus, antislip, ondoordringbare tussenzool, waterafstotend.
  • S4: Waterdicht, antistatisch, voorzien van een beschermende veiligheidsneus, nemen energie op in de hak. 
  • S5: S4+ een penetratiebestendige tussenzool en antislipprofiel.
  • S5L: S5 + een metaalvrije ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S5S: S5 + een metaalvrije ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.
  • S6: Nieuwe norm voor waterbestendige werklaarzen. Dezelfde eigenschappen als S4, maar volledig waterdicht, inclusief de loopzool.
  • S7: Dezelfde eigenschappen als S6 werklaarzen (met een stalen tussenzool), volledig waterdicht, loopzool met extra loopprofiel
  • S7L: S7 + een metaalvrije ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 4,5 millimeter.
  • S7S: S7 + een metaalvrije ondoordringbare tussenzool, getest op een spijker met een diameter van 3,0 millimeter.

Aandacht voor comfort

Naast passende bescherming is het ook belangrijk dat de veiligheidslaarzen lekker zitten. Daarom selecteren wij onze schoenen ook op basis van comfort. Daarnaast zijn ze allemaal makkelijk in gebruik, mede omdat je geen veters hoeft te strikken.

Veiligheidslaarzen kopen?

Werklaarzen kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je het lastig vinden om de beste werklaarzen te vinden voor jouw situatie, neem dan gerust vrijblijvend contact op via +31 85 065 69 29.

Met goede veiligheidslaarzen alleen ben je er vaak nog niet. Dus neem ook eens een kijkje bij onze werkkleding, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, oorkappen en veiligheidshelmen.