Dunlop laarzen

Dunlop introduceerde in 1927 de rubberen laars en is inmiddels uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van veiligheidslaarzen. Veel mensen vertrouwen dagelijks op de producten van het bekende merk. Dunlop laarzen staan bekend om de goede voetbescherming, het hoge draagcomfort en de functionaliteit. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.

Lees meer
16 resultaten (1-16)
Sorteren op:

Veiligheid staat voorop

Dunlop focust zich continu op de bescherming van gebruikers in professionele omgevingen. Het bedrijf doet onderzoek en investeert in innovatie. Ze gebruiken de nieuwste technologieën en hun jarenlange kennis om de beste laarzen te ontwikkelen. Om voor iedereen een veilige werkomgeving te garanderen wordt samengewerkt met gerenommeerde testinstituten. Alle Dunlop laarzen voldoen aan de strengste internationale normen. In Europa zijn dat: EN ISO 20345:2011 en EN ISO 20347:2012.

Comfort is minstens zo belangrijk

Omdat Dunlop werklaarzen vaak de hele dag gedragen worden, is comfort erg belangrijk. Het merk besteedt tijdens de ontwikkeling van zijn laarzen veel aandacht aan ondersteuning en pasvorm. Dit helpt om vermoeidheid en pijn aan de voeten en knieën te voorkomen. Daarnaast wordt er gekeken naar klimaatbeheersing zodat de laarzen geschikt zijn voor koude én warme omgevingen.

Dunlop laarzen voor iedereen

Dunlop ontwikkelt laarzen voor iedereen die goede voetbescherming nodig heeft. Of je nou werkzaam bent in de agrarische sector, visserij, voedselindustrie, bouwsector of de mijnbouw: Je kan terecht bij Dunlop. Dunlop lieslaarzen zijn bijvoorbeeld ideaal voor landbouwtoepassingen en de FoodPro Purofort Multigrip is de perfecte keuze voor de voedingsindustrie. Er zijn ook gevoerde werklaarzen en thermolaarzen verkrijgbaar voor koude werkomstandigheden.

Dunlop laarzen kopen?

Dunlop laarzen kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Onze prijzen zijn uiterst concurrerend: Wij streven er continu naar om de voordeligste aanbieder te zijn. Daarnaast staat persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel. Neem dus gerust contact op via +31 85 065 69 29.