Ruimzichtbrillen

Een ruimzichtbril, ook wel goggle genoemd, koop je voordelig en makkelijk online bij PBM discounter. In ons assortiment vind je diverse exemplaren van de topmerken Bollé, 3M, Uvex en Honeywell.

Wanneer kies je voor een ruimzichtbril?

Oogletsel door een bedrijfsongeval komt regelmatig voor. Door een bril te dragen die beschermt tegen de gevaren die dit veroorzaken kan je veilig blijven werken. Een ruimzichtbril heeft een elastische band die om het hoofd gaat en een beschermrand die zorgt voor een perfecte aansluiting op het gezicht. De ogen zijn hierdoor volledig afgesloten van gevaar. Het wordt gebruikt in situaties waar een normale veiligheidsbril niet voldoet. Denk aan zware industriële omgevingen en bij werkzaamheden met veel stof. Daarnaast past het perfect over een correctiebril. 

Een geventileerde of ongeventileerde ruimzichtbril?

Afhankelijk van de werkzaamheden kies je voor een ruimzichtbril met of zonder ventilatieopeningen. Ventilatie zorgt voor extra comfort omdat het condensvorming aan de binnenkant van de lenzen tegengaat. Maar als je bijvoorbeeld het binnendringen van vloeistoffen wilt voorkomen, is een gesloten versie een must.

Ruimzichtbril kopen bij PBM discounter

In onze webshop vind je alleen ruimzichtbrillen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Weet je niet precies welk exemplaar je moet bestellen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Toon meer
15 resultaten (1-15)
Sorteren op: