Gehoorbescherming

Wij bieden een breed scala aan professionele gehoorbescherming voor op het werk, van oordopjes tot oorkappen. Voor iedereen is er een passende, betrouwbare oplossing.

Ruime keuze

Er zijn verschillende soorten oorbescherming verkrijgbaar. De producten zijn opgedeeld in drie hoofdcategorieën: oorkappen, oordopjes en gehoorbeugels. Oordopjes worden inwendig gebruikt en oorkappen bedekken de oren als een koptelefoon. Elektronische headsets zijn ideaal voor personen die graag naar muziek luisteren en/of communiceren in lawaaierige omgevingen. Gehoorbeugels zijn makkelijk te verwijderen en kunnen eenvoudig om de nek gehangen worden. Dit maakt ze ideaal voor personen die lawaaierige ruimtes in- en uitlopen. Ze hebben in het algemeen een lager dempingsniveau.

Welke gehoorbescherming kopen?

De vraag ‘wat is de beste oorbescherming?’ wordt ons regelmatig gesteld, maar is niet makkelijk om te beantwoorden. Voor optimale veiligheid is het in ieder geval belangrijk dat het geluid wordt gedempt tot onder de grens van 80 dB(A). Meet het geluidsniveau op de werkplaats en bepaal de vereiste demping. Welk exemplaar het meest geschikt is, is ook afhankelijk van persoonlijke voorkeuren als de pasvorm en het comfort. Houd ook rekening met de aard van de werkzaamheden. Moet je met collega’s kunnen praten? Kies dan voor gehoorbescherming met communicatie.

Gehoorbescherming met radio

Op zoek naar radio gehoorbescherming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De beste gehoorbescherming waarmee je naar muziek kan luisteren is misschien wel de populaire 3M Peltor Dab+ met digitale radio. Deze koptelefoon geeft kraakhelder geluid en biedt een ruime zenderkeuze.

Meer informatie lees je in ons blog over headsets met radio.

Gehoorbescherming met bluetooth

Gehoorbescherming met bluetooth technologie biedt de mogelijkheid om draadloos te communiceren en muziek te luisteren. Zo kan je een bluetooth hoofdtelefoon eenvoudig verbinden met je smartphone en handsfree bellen of liedjes streamen. Ontdek ons uitgebreide assortiment in de webshop. Gehoorbescherming met radio én bluetooth is ook verkrijgbaar.  

Meer weten? Klik dan door naar het artikel over bluetooth headsets.

Meer informatie?

In ons blog over gehoorbescherming vertellen we alles wat je moet weten over het onderwerp.

Gehoorbescherming kopen bij PBM discounter?

Wij leveren onder meer 3M Peltor gehoorbescherming, MSA gehoorbescherming en Howard Leight gehoorbescherming. Neem bij vragen en/of voor advies gerust contact met ons op via +31 85 065 69 29. Wij helpen je graag de juiste gehoorbeschermer voor de werkomgeving te kopen. Al onze artikelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en eenvoudig online te bestellen.

Toon meer
Producten