Gehoorbescherming

Gehoorbescherming kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Wij bieden een breed scala aan professionele gehoorbescherming voor de beste prijs en voor uiteenlopende beroepen: Van simpele wegwerp oordopjes tot elektronische oorkappen met geavanceerde technologie. Voor iedereen is er een passende, betrouwbare oplossing.

Lees meer
Producten

Ruime keuze

Met goede gehoorbescherming voorkom je dat je gehoorschade oploopt. Omdat iedereen verschillend is en elke werksituatie anders, kan je bij ons verschillende soorten gehoorbescherming kopen. De producten zijn opgedeeld in drie hoofdcategorieën: oorkappen, oordopjes en gehoorbeugels. Oordopjes worden inwendig gebruikt en oorkappen bedekken de oren als een koptelefoon. Elektronische headsets zijn ideaal voor personen die graag naar muziek luisteren en/of communiceren in lawaaierige omgevingen. Gehoorbeugels zijn makkelijk te verwijderen en kunnen eenvoudig om de nek gehangen worden. Dit maakt ze ideaal voor personen die lawaaierige ruimtes in- en uitlopen. Ze hebben in het algemeen een lager dempingsniveau.

Welke gehoorbescherming kopen?

De vraag ‘wat is de beste oorbescherming?’ wordt ons regelmatig gesteld, maar is niet makkelijk om te beantwoorden. Voor optimale veiligheid is het in ieder geval belangrijk dat overmatig lawaai wordt gedempt tot onder de grens van 80 dB(A). Zo kan je vervelende bijwerkingen als tinnitus, oorsuizen en slechthorendheid voorkomen. Meet het geluidsniveau op de werkplaats en bepaal de vereiste demping.

Wat de juiste gehoorbescherming is, is ook afhankelijk van persoonlijke voorkeuren als de pasvorm en het comfort. Houd ook rekening met de aard van de werkzaamheden. Moet je met collega’s kunnen praten? Kies dan voor gehoorbescherming met communicatie.

Gehoorbescherming met radio

Op zoek naar radio gehoorbescherming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De beste gehoorbescherming waarmee je naar muziek kan luisteren is misschien wel de populaire 3M Peltor Dab+ met digitale radio. Deze koptelefoon geeft kraakhelder geluid en biedt een ruime zenderkeuze.

Meer informatie lees je in ons blog over headsets met radio.

Gehoorbescherming met bluetooth

Gehoorbescherming met bluetooth technologie biedt de mogelijkheid om draadloos te communiceren en muziek te luisteren. Zo kan je een bluetooth hoofdtelefoon eenvoudig verbinden met je smartphone en handsfree bellen of liedjes streamen. Ontdek ons uitgebreide assortiment in de webshop. Gehoorbescherming met radio én bluetooth is ook verkrijgbaar.  

Meer weten? Klik dan door naar het artikel over bluetooth headsets.

Meer informatie?

In ons blog over gehoorbescherming vertellen we alles wat je moet weten over het onderwerp.

Gehoorbescherming kopen bij PBM discounter?

Gehoorbescherming bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Wij leveren onder meer 3M Peltor gehoorbescherming, MSA gehoorbescherming en Howard Leight gehoorbescherming. Al onze artikelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd.

Neem bij vragen en/of voor advies gerust contact met ons op via +31 85 065 69 29. Wij helpen je graag de juiste gehoorbeschermer voor de werkomgeving te kopen.