Oorkappen

Een oorkap sluit de oren net als een koptelefoon helemaal af. Het biedt een veilige, comfortabele pasvorm en is ideaal voor bescherming tegen wisselende geluidsintervallen. In ons uitgebreide assortiment vind je passieve en elektronische gehoorkappen van topmerken als 3M Peltor, MSA en Howard Light by Honeywell. Het aanbod omvat modellen met een helmbevestiging, hoofdband en nekband in verschillende dempingsniveaus. Voor elke werksituatie hebben wij het juiste product.

Passieve en elektronische oorkappen

Passieve oorkappen zijn klassieke gehoorbeschermers. Ze dempen schadelijke geluiden, maar hebben geen extra functies. Elektronische oorkappen beschikken over een radio-functie, actieve geluidsreductie en/of een communicatiemogelijkheid.

3M Peltor oorkappen

Peltor is onderdeel van 3M en specialist op het gebied van professionele oorkappen. De elektronische headsets worden wereldwijd toegepast in lawaaierige omgevingen waar gecommuniceerd en actief geluisterd moet kunnen worden. Meer informatie lees je in ons blog 3M Peltor gehoorbescherming met communicatie.

Toon meer
Producten