Oog- en gelaatsbescherming

Verwondingen in het gezicht kunnen worden voorkomen als je goede bescherming draagt. Met name de ogen zijn zeer kwetsbaar en snel beschadigd. Wij hebben de juiste PBM voor elke klus. Van veiligheidsbrillen tot laskappen en gelaatsschermen.

Lees meer
Producten

Compleet aanbod aan veiligheidsbrillen

In onze webshop vind je een ruim assortiment van veiligheidsbrillen voor oogbescherming tegen mechanische, chemische of optische gevaren. Je kan kiezen uit tal van lenskleuren en eigenschappen. Draag je een correctiebril? Er zijn ook overzetbrillen en ruimzichtbrillen verkrijgbaar die je hierover kan plaatsen.

Bescherming van het hele gezicht, inclusief de ogen

Een gelaatsscherm beschermt het gezicht én de ogen tegen letsel. Wij verkopen complete gelaatsschermen alsook losse vizieren en vizierhouders.

Handige combinatiesets

Vereisen jouw werkzaamheden verschillende soorten bescherming? Bijvoorbeeld gelaats-, hoofd- en gehoorbescherming. Dan biedt een combinatieset uitkomst!

Oog- en gelaatsbescherming bij laswerkzaamheden

In onze webshop zijn lasbrillen, laskappen en lasschilden verkrijgbaar. Een lasbril beschermt de ogen bij autogeen lassen. Bij booglassen wordt vaak een laskap gebruikt. Deze schermt het volledige gezicht af. Een lasschild is bijvoorbeeld handig als je even wilt meekijken.