Werksokken

Heb je sokken nodig die de hele dag comfortabel blijven zitten tijdens het werk? Dan ben je bij PBM discounter bij het juiste adres. Bij PBM discounter hebben zomer- en wintersokken van het merk Helly Hansen.

Lees meer
2 resultaten (1-2)
Sorteren op:

Werksokken bieden extra bescherming

Ook werksokken hebben een beschermende functie. Werksokken beschermen de voeten namelijk tegen de hitte of de kou. Ook zijn werksokken vaak verstevigd op verschillende plekken, waardoor de sokken langzaam slijten. Goede sokken geven de drager extra steun terwijl de flexibiliteit en bewegingsvrijheid behouden blijft. 

Zomer- of wintersok

De keuze voor welke sokken je nodig hebt voor het werk is zowel persoonlijk als afhankelijk van het seizoen. Werk je in een warme omgeving? Dan is het bijvoorbeeld beter om voor een wat dunnere sok te gaan. Ook is het verstandig om tijdens de zomermaanden dunnere sokken te dragen. De zomersokken van Helly Hansen hebben een comfortabele mesh ventilatie waardoor ze goed ademend en luchtig zijn. Wanneer je sneller last hebt van koude voeten, of buiten werkt tijdens koudere weersomstandigheden, dan is het van belang om sokken te dragen die de voeten warm houdt. De Helly Hansen 79645 wintersokken zijn juist weer gemaakt van dikker materiaal, voor extra warmte en comfort. 

Werksokken kopen bij PBM discounter

Bij PBM discounter bieden we onze sokken aan tegen scherpe prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit. Vergeet ook niet ons assortiment van aanvullende accessoires te bekijken, zoals werktassen en knie- en beenbeschermers