Werk regenjas

Heb je een regenjas nodig die je droog houdt tijdens het werk? Dan ben je bij PBM discounter bij het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan regenjassen van de topmerken OXXA en Sioen.

Lees meer
18 resultaten (1-18)
Sorteren op:

Kenmerken regenjas

Bij het kopen van een werk regenjas zijn er enkele belangrijke keuzecriteria om te overwegen:

Water-/Winddicht

Alle regenjassen in het assortiment zijn volledig water- en winddicht voor optimale bescherming tijdens zware werkomstandigheden.

Gewatteerd

Voor koude werkomstandigheden zijn deze regenjassen voorzien van een gewatteerde voering. Deze isolatie houdt de drager warm en comfortabel. 

Reflecterend

Voor diverse werkzaamheden is het van belang dat je goed zichtbaar bent. Diverse regenjassen zijn voorzien van reflecterende banden en fluorescerend materiaal voor optimale zichtbaarheid. 

Bescherming tegen vloeibare chemicaliën: 

Deze regenoveralls zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen spatten van chemicaliën. Ze zijn gemaakt van chemisch resistente materialen die de huid beschermen tegen gevaarlijke stoffen.

Werk regenjas kopen bij PBM discounter

Indien je hulp of advies nodig hebt bij het uitzoeken van de regenjas kan je ons altijd bereiken op +31 85 065 69 29. Naast regenjassen hebben we ook nog andere regenkleding in ons assortiment, zoals werk regenbroeken, werk regenoveralls en werk regenpakken