Werk regenoveralls

Een regenoverall is een eendelig kledingstuk dat het hele lichaam bedekt en beschermt tegen de regen. Wij hebben een ruim assortiment aan regenoveralls van de topmerken zoals: OXXA, Sioen en Dolfing.

Lees meer
18 resultaten (1-18)
Sorteren op:

Kenmerken regenoverall

Bij het kopen van een reflecterende werkoverall zijn er enkele belangrijke keuzecriteria om te overwegen:

Bescherming tegen vloeibare chemicaliën: 

Deze regenoveralls zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen spatten van chemicaliën. Deze overalls zijn gemaakt van chemisch resistente materialen die de huid beschermen tegen gevaarlijke stoffen.

Water-/Winddicht

Alle regenoveralls van PBM discounter zijn volledig water- en winddicht voor optimale bescherming tijdens zware werkomstandigheden.

Gewatteerde regenoverall

Voor koude werkomstandigheden zijn deze regenoveralls voorzien van een gewatteerde voering. Deze isolatie houdt de drager warm en comfortabel. 

Werk regenoveralls voor diverse werkzaamheden

Regenoveralls kunnen worden gebruikt voor diverse werkzaamheden waarbij je te maken hebt met natte omstandigheden. Sommige werkzaamheden vragen echter net dat kleine beetje extra. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciale overall die geschikt is voor werk in het riool, de Dolfing 426.02 riooloverall met S5 veiligheidslaarzen. Ook hebben wij een regenoverall die voldoet aan de speciale norm van Rijkswaterstaat (RWS) voor werkzaamheden aan de openbare weg en het spoor, M-Wear 5707 Alistair werkoverall

Waarom kiezen voor een regenoverall?

Een regenoverall biedt een ononderbroken beschermingslaag tegen de elementen. Daarnaast is een overall makkelijk aan en uit te trekken. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld afgewisseld met natte omstandigheden te maken hebt en niet constant de overall aan hoeft te houden.

Regenoverall kopen bij PBM discounter

Vragen? Voor advies of hulp bij het kiezen van de juiste regenoverall kun je ons bellen op +31 85 065 69 29. Kijk ook eens naar ons uitgebreid aanbod van andere regenkleding, zoals werk regenjassen, werk regenbroeken en werk regenpakken