Doorwerkjassen

Met een goede doorwerkjas kan je de kou – en vaak ook regen – trotseren en veilig aan de slag in de buitenlucht. Ideaal voor personen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de bouw of offshore. In onze webshop vind je doorwerkjassen van A-merken als OXXA en Sioen. Er zijn verschillende kleuren, maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Lees meer
26 resultaten (1-26)
Sorteren op:

Welke doorwerkjas moet ik kiezen?

Er zijn diverse soorten doorwerkjassen leverbaar: Van softshell jassen en fleece jassen tot pilotjacks, en parka’s. De fleece jassen van Sioen kan je inritsen voor optimale isolatie en comfort. Ben je op zoek naar een multifunctionele jas die je het hele jaar kan gebruiken? Dan is de Sioen 209A Skollfield werkparka ideaal. Deze bestseller is namelijk een bodywarmer en winter-, regen-, en overjas in één. Bovendien heeft hij reflecterende strepen voor hoge zichtbaarheid. We verkopen ook nog andere reflecterende doorwerkjassen zoals de OXXA 1300, Sioen 131Z Reims en M-Wear 5567 Auring. De Sioen 4899 Amsterdam Winter regenparka is ook een topper en perfect voor koude en natte omstandigheden.

Doorwerkjas kopen bij PBM discounter

Of het nu hard waait, sneeuwt, regent of hagelt: Met een goede doorwerkjas van PBM discounter weet je zeker dat je veilig en comfortabel aan de slag kan. Bestel jouw ideale exemplaar eenvoudig en voordelig in onze webshop. Neem voor maatwerk advies gerust vrijblijvend contact op.