Werkoveralls

Wij verkopen werkoveralls van topmerken als HAVEP. Al onze producten kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Welke werkoverall?

In onze webshop kan je verschillende werkoveralls kopen. Ieder beroep vereist namelijk kleding met andere specificaties. Op deze pagina vind je beschermpakken voor algemene toepassingen. We hebben ook doorwerkoveralls, vlamvertragende overalls, reflecterende overalls, regenoveralls, wegwerpoveralls, asbest overalls, chemisch bestendige overalls en diepvriesoveralls in het assortiment. Voor optimale bescherming is het belangrijk dat je een pak draagt dat aan de juiste veiligheidseisen voldoet. Daarnaast kan je kiezen voor een standaard model, maar bijvoorbeeld ook een Amerikaanse overall. Laatstgenoemde heeft geen mouwen en wordt vaak in de agrarische sector gebruikt. Laat ook de maat niet aan het toeval over. Je wil natuurlijk comfortabel en vrij kunnen bewegen, vooral als je de werkkleding lang draagt. Er geldt altijd de regel: Liever iets te groot dan te strak.

Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag over welk type werkoverall je het beste kan kopen.

Goedkope werkoverall kopen bij PBM discounter

Een werkoverall kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Ons assortiment is met zorg samengesteld: De beste producten voor de beste prijs.