Winter werkhandschoenen

Warme werkhandschoenen zijn onmisbaar bij buitenwerkzaamheden in de winterperiode. Alsook bij het uitvoeren van taken in een vries- of koelcel. Het juiste paar biedt bescherming en comfort zonder belemmering van de werkzaamheden. In ons assortiment vind je een ruime selectie van toonaangevende merken als Ansell, OXXA, M-Safe, Showa en PSP.

Onderhandschoenen

Onderhandschoenen, zoals de ActivArmr 78-101, zijn ideaal als isolatielaag onder zwaardere handschoenen. Ze geven extra warmte en comfort.

Waterdichte winter werkhandschoenen

Voor toepassingen in koude en natte omstandigheden verkopen we waterdichte winter werkhandschoenen, zoals de PSP Winter Double Latex Pro 18-188 en Mapa TempIce 700.

Noppen of reliëf voor extra grip

Vereisen de taken een goede grip? Kies dan voor warme werkhandschoenen die zijn afgewerkt met noppen of reliëf. De M-Safe Cold-Grip 47-180 en PSP Winter Latex Grip 18-100 zijn goede keuzes.

Thermo werkhandschoenen

Thermo werkhandschoenen hebben een isolerende werking, waardoor de kou niet makkelijk bij je handen kan komen. Daarnaast blijft de natuurlijke warmte behouden. Wij hebben diverse thermische werkhandschoenen in het assortiment, zoals de OXXA X-Grip-Thermo 51-850 en PSP Insulator Blue Knitted 20-078. Laatstgenoemde kan los worden gedragen of als onderhandschoen.

Winter werkhandschoenen kopen?

Bestel jouw ideale paar koudebestendige werkhandschoenen voordelig in onze webshop. Voor vragen en/of advies kan je terecht bij onze productspecialist!

Toon meer
48 resultaten (1-48)
Sorteren op: