Winter werkhandschoenen

Winter werkhandschoenen zijn onmisbaar bij buitenwerkzaamheden in koude periodes. En ook bij het uitvoeren van taken in een vries- of koelcel. Het juiste paar biedt bescherming en comfort zonder belemmering van de werkzaamheden. In ons assortiment vind je een ruime selectie warme werkhandschoenen van toonaangevende merken als Ansell, OXXA, Showa en PSP.

Lees meer

Uitgelichte merken voor winter werkhandschoenen

49 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Onderhandschoenen voor extra isolatie

Onderhandschoenen, zoals de ActivArmr 78-101, zijn ideaal als isolatielaag onder zwaardere handschoenen. Ze geven extra warmte en comfort. 

Waterdichte winter werkhandschoenen

Voor toepassingen in koude en natte omstandigheden verkopen we waterdichte winter werkhandschoenen, zoals de OXXA X-Pro-Winter-Dry 51-870 en de  Mapa TempIce 700.

Noppen of reliëf voor extra grip

Vereisen de taken een goede grip? Kies dan voor warme gevoerde werkhandschoenen die zijn afgewerkt met noppen of reliëf. De OXXA Cold-Grip 47-180 en Showa 451 zijn goede keuzes.

Thermo werkhandschoenen

Thermo werkhandschoenen hebben een isolerende werking, waardoor de kou niet makkelijk bij je handen kan komen. Daarnaast blijft de natuurlijke warmte behouden. Wij hebben diverse thermische werkhandschoenen in het assortiment, zoals de OXXA Knitter 14-371, deze kan los worden gedragen of als onderhandschoen.

Winter werkhandschoenen kopen?

Bestel jouw ideale paar koudebestendige werkhandschoenen voordelig in onze webshop. Voor vragen en/of advies kan je terecht bij onze productspecialist!