Allround latex werkhandschoenen

Wij leveren allround latex werkhandschoenen van de bekende merken Ansell, PSP, M-safe, Showa, Prevent, Majestic en Oxxa. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd.

Lees meer
22 resultaten (1-22)
Sorteren op:

Flexibel en een uitstekende grip

Latex werkhandschoenen zijn flexibel en geschikt voor algemene klussen waarbij een goede grip gewenst is, zoals bij werkzaamheden met gladde voorwerpen. De coating voorkomt dat voorwerpen uit je handen glijden, zowel in droge als natte omstandigheden. Dergelijke handschoenen worden veelvuldig gebruikt door stratenmakers, hoveniers, bouwbedrijven en magazijnmedewerkers.

Welk type coating?

De latex-coating wordt gedompeld of gelamineerd. Werkhandschoenen met een gedipte coating (bijv. PSP Pro 10-125) zijn flexibel en zacht, wat zorgt voor extra comfort. Een gelamineerde coating, zoals bij de Prevent R-903, is dik aangebracht op de palm van de hand en daardoor erg sterk. Daarnaast zijn latex werkhandschoenen verkrijgbaar met een 3/4e, palm en volledige coating. Laatstgenoemde zorgt voor een stevige grip op natte voorwerpen.  

Waterdichte latex werkhandschoenen

Op zoek naar water- en vloeistofdichte latex handschoenen? De PSP 10-188 Allround Double en M-Safe Double Latex 50-400 zijn voorzien van een dubbele coating en goed geschikt voor tijdens natte omstandigheden. 

Varianten voor fijngevoelige werkzaamheden

Wij verkopen ook latex handschoenen voor werkzaamheden waarbij uitzonderlijke vingergevoeligheid gewenst is. Zoals de Lite-modellen van PSP.

Latex werkhandschoenen kopen?

Bestel jouw ideale paar eenvoudig en snel in onze webshop. Schroom bij vragen niet om contact met een van onze productspecialisten op te nemen!