Disposable handschoenen

Disposable werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in de materialen polyethyleen, vinyl, latex en nitril. Ze zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en worden toegepast in omgevingen waar hygiëne van essentieel belang is, zoals in de medische sector en voedingsindustrie. Je hebt keuze uit naturelkleurige, zwarte, oranje en blauwe wegwerphandschoenen.

Lees meer
44 resultaten (1-44)
Sorteren op:

Gepoederd of poedervrij?

Een gepoederde handschoen is aan de binnenkant voorzien van een laagje maiszetmeel wat het aantrekken makkelijker maakt. Daarnaast wordt vocht en zweet hierdoor beter opgenomen. In bepaalde werkomgevingen, zoals de voedingsindustrie, genieten poedervrije wegwerphandschoenen de voorkeur. Er mag namelijk geen poeder in het eten terechtkomen. Deze zijn wel iets duurder omdat disposable handschoenen standaard geproduceerd worden met poeder en er dus een extra handeling nodig is om het te verwijderen.

Latex of nitril wegwerphandschoenen?

Nitril handschoenen zijn een goed alternatief voor mensen die allergisch zijn voor latex. Daarnaast zijn ze veelal poedervrij, sterker en beter bestand tegen chemicaliën. Maar het materiaal sluit de huid wel meer af waardoor je handen gaan zweten wat weer kan leiden tot uitdroging, kloven en irritatie.

Disposable handschoenen kopen?

Alle wegwerp werkhandschoenen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Bestel ze eenvoudig en voor de allerbeste prijs bij PBM discounter. Neem bij vragen en/of voor persoonlijk advies gerust contact met ons op!