Allround nitril werkhandschoenen

Nitril werkhandschoenen zijn ideaal voor allround toepassingen. Wij verkopen exemplaren van topmerken als Ansell, OXXA, Uvex en PSP.

Lees meer

Uitgelichte merken voor nitril werkhandschoenen

68 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Vaste grip

Nitril werkhandschoenen bieden een uitstekende grip, zelfs in vette en olieachtige omstandigheden. Er zijn ook exemplaren verkrijgbaar met antislip noppen voor nóg meer houvast, zoals de OXXA X-Pro-Flex 51-290 en OXXA Nitri-Tech Foam 14-695.

Hoge schuurweerstand

Nitril gecoate werkhandschoenen zijn sterk en hebben een zeer goede schuurweerstand. Ze beschermen betrouwbaar tegen mechanische risico’s en zullen niet snel slijten.

Olie- en vetbestendig

Handschoenen van nitril zijn bestand tegen olie en vetten, maar niet geschikt voor werkzaamheden met ketonen, oxiderende zuren en stikstof.

Alternatief voor latex

Wat betreft elasticiteit en comfort is nitril vergelijkbaar met latex. Maar nitril is een stuk duurzamer en sterker. Daarnaast is het gemaakt van synthetisch polymeer en bevat het, in tegenstelling tot latex, geen allergie veroorzakende eiwitten.

Aansluitend manchet of kap?

Er zijn varianten verkrijgbaar met een kap voor snel aan- en uittrekken, alsook modellen met een manchet die goed aansluit en de pols beschermt. Onder meer de Ansell ActivArmr Hycron 27-607 en OXXA X-Nitrile-Pro 51-080 zijn voorzien van een kap. De Ansell Nitrotough N230Y heeft een gebreid, aansluitend manchet.

Flexibele handschoenen met hoge vingergevoeligheid

Bij dunne nitril werkhandschoenen ontstaat een beter tastgevoel, zonder dat er wordt ingeleverd op de kwaliteit. Dit maakt ze ideaal voor precisiewerk. Onderstaande exemplaren zijn flexibel en vergroten de handvaardigheid:

Premium kwaliteit met dubbele coating

Op zoek naar premium kwaliteit? Kies dan voor werkhandschoenen met een dubbele nitril-laag. Deze zijn ideaal voor toepassingen waar veel olie/vocht aan te pas komt. Daarnaast zorgt de coating voor een uitstekende schuurweerstand en langdurige vaste grip. De OXXA Full-Nitrile 14-650 en Showa 377 zijn voorzien van een dubbele coating en zijn dus vloeistofdicht.

Nitril werkhandschoenen kopen?

Ontdek ons aanbod online! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!