Ansell nitril werkhandschoenen

Een goed paar werkhandschoenen kan een groot verschil maken. Niet alleen op het gebied van bescherming. Het juiste paar werkhandschoenen kan ook zorgen voor een betere grip, meer control en een hoger niveau aan comfort.

Lees meer
18 resultaten (1-18)
Sorteren op:

Ansell nitril handschoenen

Er zijn verschillende soorten werkhandschoenen die bestemd zijn voor verschillende doeleindes. Zo zorgen nitril handschoenen voor een sterke grip en zijn ze bestand tegen contact met vetten, oliën en sommige chemische stoffen. Door het ademende materiaal zijn allround nitril handschoenen uiterst comfortabel. De Ansell werkhandschoenen maken gebruik van verschillende technieken om de werkhandschoenen zo veel mogelijk te optimaliseren. Deze technieken zijn als volgt:

Ansell Grip™ Technologie

De Ansell Grip technologie zorgt voor een ongeëvenaarde grip. Door de grip technologie is het niet nodig om een nat, droog of vettig materiaal of gereedschap met enorm veel kracht vast te grijpen. Dit zorgt voor minder inspanning voor de hand en arm door een slechtere grip. De grip technologie zorgt er zo voor dat je zo door kan met je werkzaamheden zonder dat je jezelf eerst vol moet focussen op het correct vastgrijpen van een object. Veel werkhandschoenen van Ansell maken gebruik van deze technologie. Bijvoorbeeld: Ansell Hyflex 11-801 werkhandschoenen.

Ergoform™ Ergonomic Design Technology

De grip technologie zorgt voor de juiste grip maar de ergoform ergonomic design technologie zorgt juist voor het comfort. Het design zorgt voor minder spanning op de pezen en gewrichten. Door een ergonomische pasvorm kunnen de handschoenen optimaal comfort en flexibiliteit bieden. Zo worden de spieren en het skelet minder belast. Een goed voorbeeld van een handschoen die gebruik maakt van deze technologie is: Ansell Hyflex 11-840 werkhandschoenen.

Fortix™ Abrasion Resistance Technology

De Fortix Abrasion Resistance technologie zorgt voor dat extra beetje duurzaamheid, door de dunne coating van schuimnitril. Deze coating zorgt voor een betere schuurweerstand, extra duurzaamheid en een hoger ademend vermogen. Je hebt met deze technologie dus een stevige en comfortabele handschoen die extra lang mee gaat. Een voorbeeld van een handschoen met deze technologie is: Ansell Hyflex 11-819 werkhandschoenen.

Zonz™ Comfort Fit Technology

De Zonz Comfort Fit technologie heeft weefdetails op specifieke stress gebieden van de handschoenen. Zoals bijvoorbeeld de knokkels die regelmatig dezelfde beweging uitvoeren. Dit geeft de handschoenen een meer ergonomische en comfortabele fit en zorgt voor een handschoen die voor langere periodes kan worden gedragen. De Ansell Hyflex 11-812 beschikt over deze technologie.

Als je een handschoen zoekt die deze verschillende technologieën feilloos weet te combineren, dan ben je bij de Ansell HyFlex 11-800 werkhandschoenen aan het juiste adres. Deze handschoenen bieden soepelheid, elasticiteit en een fenomenale grip. Handschoenen volgen de contouren van de hand en zijn compleet siliconen vrij. De Ansell Hyflex 11-800 zijn tot drie keer wasbaar op veertig graden en de coating van de handschoenen biedt tot 30% meer ventilatie en een stevige grip. Deze antistatische handschoen voldoet aan de EN 1149 norm en is zo de perfecte keuze voor elke werkvloer.