Elektrisch isolerende handschoenen 

Elektrisch isolerende handschoenen zijn essentieel bij het werken met elektrische installaties, open draden en kabels. Ze beschermen de drager tegen gevaarlijke spanning en elektrocutie.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Normering

Elektrisch isolerende handschoenen zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese norm EN 60903. Deze norm beschrijft de eisen waaraan ze moeten voldoen om bescherming te bieden tegen elektrische bogen.

Maximale werkspanning

Voor optimale bescherming is het belangrijk om de juiste elektrisch isolerende handschoenen te dragen. 1000V handschoenen zijn niet geschikt voor werkzaamheden aan elektrische installaties met een spanning van 17.000 Volt.

Mechanische bescherming

Niet verstevigde elektrisch isolerende handschoenen moeten in combinatie met volumineuze lederen overhandschoenen worden gedragen voor bescherming tegen mechanische risico’s als snijden en scheuren.

Elektrisch isolerende handschoenen kopen?

Dan moet je bij PBM discounter zijn! Al onze producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn eenvoudig online te bestellen. Daarnaast doen we ons uiterste best om jou van een passend advies te voorzien. Schroom bij vragen dus niet om contact met ons op te nemen!