Oordopjes

Bescherm je oren tegen lawaai op het werk met speciale veiligheids oordopjes. Deze zijn in allerlei soorten, maten en dempingsgradaties verkrijgbaar. Welk exemplaar je nodig hebt, is afhankelijk van de situatie en eigen voorkeuren.

Lees meer

Uitgelichte merken voor oordopjes

65 resultaten (1-48)
Sorteren op:

Hoog beschermingsniveau

De beschermende werking van earplugs, ofwel de geluidsreductie, wordt in decibel (dB) uitgedrukt. Op zoek naar oordopjes met de hoogste demping? De Uvex X-Fit en 3M 1100 serie earplugs hebben een gemiddelde dempingswaarde van maar liefst 37 dB(A) en zijn geschikt voor gebruik in zeer lawaaierige omgevingen.

Detectable oordopjes

Zoekgeraakte werk oordoppen met een ingegoten metalen kogeltje kunnen met een metaaldetector eenvoudig opgespoord worden. Detectable, blauwe oordoppen zijn ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie. Wij hebben diverse exemplaren in het assortiment, zoals de 3M EAR Tracer, 3M EAR Soft en de Moldex Rocket 6409.

Wegwerp of herbruikbaar?

Wegwerp oordopjes van schuimrubber dempen redelijk veel geluid en zijn voordelig in aanschaf. Je kan ze niet schoonmaken en moet dus bij elke shift een nieuw paar gebruiken. Heb je vaak gehoorbescherming nodig? Dan is het raadzaam om herbruikbare oordoppen van bijvoorbeeld siliconenmateriaal te overwegen. Deze zijn wat duurder, maar dat betaalt zich uiteindelijk terug. Bij goed onderhoud kan je er lang mee doen.

Oordopjes met koord

Oordopjes met koord kan je eenvoudig om je nek laten hangen. Deze modellen worden veel gebruikt bij werkzaamheden met tussenpozen.

Gehoorbescherming oordopjes kopen?

In onze webshop vind je veiligheids oordoppen van specialistische merken als 3M en Howard Leight. Al onze producten zijn uiterst scherp geprijsd. Ontdek het assortiment!