Moldex oordoppen

De Moldex oordoppen bieden de juiste bescherming tegen verschillende gevaren op het gebied van luide en storende geluiden. 

Lees meer
17 resultaten (1-17)
Sorteren op:

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is van belang op bijna elke werkvloer. Een beschadigd gehoor heeft niet alleen een invloed op je werkprestatie maar ook op je gehoor in het dagelijks leven. De juiste gehoorbescherming kan ervoor zorgen dat gehoorletsel wordt geminimaliseerd en in veel gevallen compleet wordt uitgesloten. Het is verplicht om gehoorbescherming te gebruiken als je tijdens je werkzaamheden te maken hebt  met geluidslevels hoger dan 85 dB(A). Er zijn drie verschillende soorten gehoorbescherming:

Oordoppen zijn een makkelijke en goedkope manier om het gehoor te beschermen. Ze zijn makkelijk op te bergen en nemen weinig plek in beslag.

Binnen het veld van gehoorbescherming, speelt Moldex zeker een significante rol. Met een frisse blik en innoverende ideeën zal Moldex het gehoor keer op keer beter te kunnen beschermen. De oordoppen van Moldex zijn te onderscheiden op basis van hun kwaliteiten. Zo hebben sommige oordoppen een koord, zijn ze herbruikbaar of zijn ze detectable. Er zijn verschillende series oordoppen te vinden bij Moldex. Hieronder vind je een korte omschrijving van de modellen.

Pura-fit

De Pura-fit oordoppen zijn de meest standaard vorm van gehoorbescherming die Moldex aanbiedt. Maar dit maakt ze niet minder betrouwbaar. De oordoppen zijn een uitstekende combinatie van stabiliteit en zachtheid. Ze zetten precies tot de juiste grote uit en bieden zo de juiste bescherming met minimale druk op het gehoor. De Pura-fit oordoppen een gemiddelde dempingswaarde van 36 dB(A). De Moldex Pura-fit is leverbaar in verschillende uitvoeringen en verpakkingen:

Spark plug

Deze kleurrijke oordoppen zijn even betrouwbaar als de pura-fit doppen en hebben hiernaast ook nog een opvallend en comfortabel ontwerp. Ook deze oordoppen zijn extra zacht en bieden de juiste gehoorbescherming. De Spark plug 7800 oordoppen zijn onze meest verkochte Moldex oordoppen. Deze breed inzetbare oordoppen hebben een conisch ontwerp en zijn comfortabel om te dragen zelfs voor langere periodes. Net als de Pura-fit oordoppen bieden deze oordoppen een gemiddelde dempingswaarde van 35 dB(A). Verder is de Moldex Spark plug serie leverbaar in de volgende uitvoeringen:

MelLows

Wanneer het belangrijk is dat je nog met je collega’s kan praten of werkt in een omgeving met beperkte geluidsoverlast, zijn de MelLows oordoppen uitstekend. Deze oordoppen sluiten de drager niet compleet af van de buitenwereld zodat nog gewoon kan worden gecommuniceerd en kan worden gelet op waarschuwingssignalen. De MelLows oordoppen zijn zeker geschikt voor langdurig gebruik en zitten uitstekend. De Moldex MelLows hebben een gemiddelde dempingswaarde van 22 dB(A).

Rocket

De Moldex Rocket oordoppen bieden het hoogste level aan comfort. De oordoppen hebben flexibele ribbels en zijn gemaakt van een zacht TPE-materiaal. Ook hebben de oordoppen luchtkussentjes in de punten waardoor ze goed blijven zitten en geen druk op de oren bezorgen. De Rocket oordoppen hebben een stevig handgreep zodat de oordoppen makkelijk in en uit het oor kunnen worden gehaald. De Rocket oordoppen kunnen opnieuw worden gebruikt en zijn na een korte wasbeurt zo weer schoon. De Rockets worden ook nog geleverd met een handig PocketPak opbergdoosje. De Rocket oordoppen zijn er in meerdere varianten:

Moldex dispenser met oordoppen

Het is ook mogelijk om een dispenser met oordoppen te kopen. Zo kunnen verschillende mensen op de werkvloer hun oordoppen constant vervangen en zo het maximale comfort en bescherming bereiken.