Wanneer kies je voor een gelaatsscherm?

Bij veel werkzaamheden is er gevaar voor rondvliegende deeltjes. Als zowel de ogen als het gelaat getroffen kunnen worden, biedt een veiligheidsbril onvoldoende bescherming. Het is dan beter om een gelaatsscherm te gebruiken omdat deze het hele gezicht bedekt. Je draagt deze op het hoofd of bevestigd aan een helm. De Honeywell Perforama Nova Combi Safe is bijvoorbeeld compatibel met veiligheidshelmen.

Welk gelaatsscherm kopen?

In onze webwinkel kan je gezichtsschermen kopen in verschillende materialen en uitvoeringen. Een ruit van polycarbonaat (PC) heeft een uitstekende optische kwaliteit en zeer hoge slagvastheid. Deze kunststof is zo goed als onbreekbaar. Het plastic cellulosepropionaat (CP) wordt als bijzonder robuust beschouwd. Daarnaast zijn ze voorzien van verschillende coatings, zoals een antikras-coating voor extra duurzaamheid. Een anticondens-behandeling is ideaal voor warme of vochtige omstandigheden. Werk je veel buiten in de zon? Kies dan voor een anti-uv coating. Bovendien zijn er ook nog antistatische vizieren die minder stof aantrekken.

Gelaatsscherm kopen bij PBM discounter

Ontdek ons assortiment en bestel jouw ideale gezichtsscherm eenvoudig online. Heb je behoefte aan persoonlijk advies van een productspecialist? Neem dan gerust contact met ons op!