Elektronische oorkappen

Op zoek naar elektronische oorkappen, ofwel actieve oorkappen? In onze webshop vind je exemplaren van gespecialiseerde merken als 3M Peltor, MSA en Howard Leight by Honeywell. We hebben modellen met een helmbevestiging, hoofdband en nekband in verschillende dempingsniveaus.

Lees meer
41 resultaten (1-41)
Sorteren op:

Geluidsreductie, communicatie en/of radiogebruik

Elektronische gehoorbescherming reduceert schadelijke geluiden tot een veilig niveau en bevat functionaliteiten voor effectieve communicatie en/of radiogebruik. Zo maakt een ingebouwde portofoon handsfree communicatie met andere gehoorkap-dragers mogelijk. Listen only headsets zijn ontwikkeld voor alleen luisteren. Zelf kunnen deelnemen aan een gesprek? Kies dan voor een exemplaar met een spreekmicrofoon. Een omgevingsmicrofoon versterkt zwakke geluiden (bijv. stemmen en alarmsignalen) en een 3,5mm aux-aansluiting is ideaal voor het koppelen van externe apparaten. Een draadloze verbinding is mogelijk met een bluetooth-functie. Bovendien zorgt gehoorbescherming met bluetooth en radio ervoor dat je oren beschermd zijn terwijl je tegelijk naar je favoriete nummers kan luisteren.

Een communicatie-oplossing van 3M Peltor

Peltor is sinds 2008 onderdeel van 3M en staat wereldwijd bekend om zijn gehoorkappen met uitmuntende communicatiemogelijkheden. De producten blinken uit in bescherming, functionaliteit, comfort en degelijkheid. Ze maken effectieve communicatie met mensen dichtbij én op afstand mogelijk en laten achtergrondgeluiden door zodat de gebruiker niet compleet afgesloten is van de omgeving. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, voor elke situatie is een passende oplossing. Meer weten? Lees dan ons blog over 3M Peltor.