3M Peltor elektrische oorkappen

Peltor is sinds 2008 onderdeel van 3M en staat wereldwijd bekend om zijn goede elektrische oorkappen. De gehoorbeschermers blinken uit in bescherming, functionaliteit, comfort en degelijkheid. 3M Peltor headsets brengen schadelijke geluiden terug tot een veilig niveau en bevatten functies voor effectieve communicatie en/of radiogebruik. Er zijn diverse modellen en uitvoeringen verkrijgbaar, voor elke situatie is een passende oplossing.

Lees meer
33 resultaten (1-33)
Sorteren op:

Ideale oorkappen voor communicatie

In veel werkomgevingen is communicatie van belang om de taken efficiënt uit te voeren en om de veiligheid te bewaren. Met een communicatie headset van 3M Peltor ben je beschermd én bereikbaar. Schadelijke geluiden worden gedempt, zonder de onderlinge verstaanbaarheid te belemmeren. Je kan moeiteloos communiceren met mensen dichtbij en op afstand. Zo kan je direct actie ondernemen als er iets misgaat door bijvoorbeeld een collega op de hoogte te stellen of een externe aannemer te bellen. Maar ook duidelijk communiceren tijdens risicovolle werkzaamheden, zoals het verplaatsen van een groot en zwaar object met meerdere mensen. Bovendien blijven belangrijke achtergrondgeluiden bij een 3M Peltor oorkap, zoals waarschuwingssignalen, waarneembaar. De gebruiker wordt dus niet compleet afgesloten van de omgeving.

Meer informatie lees je in ons blogitem 3M Peltor gehoorbescherming met communicatie.

De juiste 3M Peltor gehoorkap kiezen

Het aanbod aan 3M Peltor elektrische oorkappen is ruim. Het assortiment is onderverdeeld in diverse series en er zijn verschillende modellen (hoofdband, helmbevestiging en nekbeugel). In onze webshop zijn de populaire series, zoals de Worktunes Pro, Optime III en Litecom Plus, voordelig te bestellen.

De gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende dempingniveaus en elk product heeft minimaal één van de volgende kernfunctionaliteiten:

  • Niveau-afhankelijke functie
  • Bluetooth
  • Ingebouwde two-way radio
  • Ingebouwde FM-radio
  • Externe audio input

Gebruik de filters aan de linkerzijde om jouw perfecte exemplaar te vinden. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. We helpen je graag om de juiste 3M Peltor gehoorkap te kopen.

Liever elektrische oordoppen?

3M Peltor heeft naast headsets ook elektrische oordoppen in het assortiment. De draadloze LEP-200-OR EU en Peltor EEP-100 EU earplugs zijn ontworpen voor verbetering van het omgevingsbewustzijn en de communicatie.