Vizieren

Wil je een vervangingsvizier of helmvizier kopen voor optimale gelaatsbescherming? Dan ben je bij PBM discounter aan het juiste adres. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan vizieren van de bekende merken 3M, MSA en Honeywell.

Lees meer
20 resultaten (1-20)
Sorteren op:

Welk vizier kopen?

Welk vizier je het best aan kan schaffen is onder meer afhankelijk van de overige PBM en uit te voeren taken. Werk je bijvoorbeeld met chemicaliën? Let er dan op dat het gelaatsscherm hiertegen bestand is. Vizieren vervaardigd van acetaat zijn vaak goed geschikt voor dergelijke toepassingen.

Onderstaande vizieren bieden bescherming tegen chemische middelen:

Polycarbonaat vizieren zijn bruikbaar in bijna alle werkomgevingen. Ze zijn bijzonder slagvast en hebben een goede optische kwaliteit.

De gelaatsschermen zijn voorzien van verschillende coatings, zoals een antikras-coating voor een langere levensduur. Een anticondens-behandeling gaat condensvorming tegen en een anti-uv laag beschermt tegen zonlicht. Antistatische vizieren stoten stof af.

Het is natuurlijk ook belangrijk om te kijken met welke veiligheidshelm en vizierhouder het scherm gecombineerd kan worden. We hebben ook complete veiligheidshelmen met vizier in het assortiment.

Vizier kopen bij PBM discounter

Een vizier kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Alle producten in onze webshop zijn van een hoogwaardige kwaliteit en concurrerend geprijsd. We streven ernaar om de goedkoopste aanbieder van persoonlijke beschermingsmiddelen te zijn. Daarnaast staan we altijd klaar voor persoonlijk advies. Bel of mail gerust.