MSA V-Gard 950: stoere helm met krasvrij vizier

De MSA V-Gard 950 heeft een stevige ABS-buitenschaal en ingebouwd polycarbonaat gelaatsscherm dat bestand is tegen condens en krassen. Het vizier beschermt tegen chemische spatten, uv-straling, spatten van gesmolten metaal en een elektrische boogontlading en is geschikt voor gebruik met alle soorten brillen. De helm biedt bescherming tegen gesmolten metaal en kan toegepast worden in ATEX/explosieve omgevingen. Het 6-punts Fas-Trac III binnenwerk met premium wasbare en vervangbare zweetband zorgt voor een optimale pasvorm. De 4-punts kinband houdt de ongeventileerde helm in positie en de hoofdbanden van geweven polyester bieden een langdurige schokdemping. bovendien voert het gootje rond de rand regen en vuil af. De V-Gard 950 is compatibel met gehoorbescherming en wordt geleverd in een herbruikbare beschermhoes.

Deze veiligheidshelm met vizier is te verstellen van 56 tot 63 centimeter en is verkrijgbaar in diverse kleuren: wit, blauw, geel, rood en oranje. De betekenis van verschillende kleuren veiligheidshelmen lees je in ons blog.

Helm met vizier voor elektriciens

MSA heeft ook een vizierhelm speciaal voor elektriciens ontwikkeld:

Veiligheidshelm met vizier kopen?

Een helm met geïntegreerde gelaats- en oogbescherming bestel je eenvoudig in onze webshop. Mocht je alleen hoofd- en oogbescherming nodig hebben verwijzen we je graag door naar onze helmen met ingebouwde veiligheidsbril. Op zoek naar een alles-in-een oplossing? Neem dan eens een kijkje bij onze combinatiesets. Dit zijn complete systemen voor het hoofd, gelaat en gehoor.

Voor persoonlijk advies kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze productspecialist via +31 85 065 69 29 .