Oorkappen met bluetooth

Oorkappen met bluetooth technologie maken het mogelijk om muziek te streamen en draadloos te communiceren. Je kan de gehoorbeschermer verbinden met je telefoon of communicatieradio en handsfree bellen of je favoriete Spotify lijst afspelen. Het is niet nodig om de werkplek te verlaten of om de oorkap af te doen. Ideaal en wel zo veilig.

In onze webshop vind je elektronische oorkappen met bluetooth van de bekende merken 3M Peltor, MSA en Howard Leight in verschillende modellen en dempingsniveaus. Of je nou op zoek bent naar een draadloze communicatie headset met hoge bescherming of een oorkap om aan je helm te bevestigen met lage demping, wij hebben het! En al onze producten zijn zeer gunstig geprijsd.

Lees meer
15 resultaten (1-15)
Sorteren op:

Advies nodig?

Je wilt een oorkap met bluetooth kopen, maar weet nog niet precies welke? Wellicht heb je dan iets aan de informatie in ons blog Gehoorbescherming met bluetooth. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag met het selecteren van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.