Oorkappen met radio

Oorkappen met radio worden steeds populairder op de werkvloer. Niet zo gek, want het luisteren naar muziek maakt de werkdag aangenamer en bevordert de productiviteit. Wij hebben diverse exemplaren van de topmerken 3M, MSA en Howard Leight in het assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende dempingsniveaus en modellen. Of je nou op zoek bent naar een koptelefoon met hoge bescherming of een oorkap om aan je helm te bevestigen met lage demping, je vindt het in onze webshop!

Lees meer
14 resultaten (1-14)
Sorteren op:

Ruim aanbod aan gehoorkappen met analoge radio

FM is de vertrouwde analoge radio en nog altijd heel populair. Wij hebben tal van oorkappen met een ingebouwde FM-radio in het assortiment. Sommige exemplaren hebben ook een AM-radio.

Liever een oorkap met digitale radio? Hebben we ook!

De 3M Peltor DAB+ is erg populair en niet voor niks. Het is ’s werelds eerste gehoorkap met een geïntegreerde DAB+ radio. De afkorting DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting: Een techniek die zorgt voor een digitaal radiosignaal. Digitale radio geeft kraakhelder geluid en een breed gamma aan radiozenders. Deze topper is bij ons verkrijgbaar als headset en met een helmbevestiging. Beide zeer scherp geprijsd!

Goedkope gehoorbescherming met radio kopen

Al onze radio oorkappen zijn van hoge kwaliteit en concurrerend geprijsd. Wij streven er altijd naar om de goedkoopste te zijn. Bestel jouw ideale product eenvoudig online! Vind je het lastig om een keuze te maken? Wellicht heb je iets aan de informatie in ons blog Gehoorbescherming met radio. Maar je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen.