OXXA Nitril handschoenen

De allround nitril handschoenen van OXXA zorgen ervoor dat je zonder problemen je werk kan doen.

Lees meer
25 resultaten (1-25)
Sorteren op:

Nitril coating eigenschappen

Nitrile werkhandschoenen kunnen voor verschillende doeleindes worden ingezet. De nitril coating zorgt voor extra slijtvastheid en stevigheid omdat het gemaakt is van synthetisch rubber. Nitril is van zichzelf lichtelijke plakkerig en zo heb je dus ook een stevige grip bij droge werkzaamheden. Nitril is bestand tegen vet, olie en bepaalde chemische middelen dus zijn ook breed inzetbaar.

Schuimnitril

Een nitril handschoen kan een gewone coating hebben maar ook een schuimnitril coating. Een schuimnitril coating is extra ademend wat ervoor zorgt dat het minder warm wordt binnen de handschoenen en zo het comfort van de drager wordt verhoogd. Ondanks het extra ademende vermogen blijft de grip op objecten even sterk. De volgende OXXA handschoenen hebben een schuimnitril coating wat ze ademend maakt:

OXXA Cleaner

De Cleaner reeks werkhandschoenen zijn uitgerust met een jersey drager en kap. Daarnaast zorgt de open rugzijde voor extra ventilatie. Door de nitrile coating hebben de handschoenen een uitstekende grip op droge en natte voorwerpen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

OXXA Nitri Tech

De Nitri-Tech handschoenen beschikken over een foam-coating en zijn zo extra ademend. De handschoenen zijn naadloos gebreid, hebben een elastische manchet en de antislip coating. Ondanks deze coating hebben de handschoenen een uitstekende vingergevoeligheid en flexibiliteit door de nylon/lycra drager (15 gauge). Deze reeks bestaat uit de volgende drie modellen:

OXXA Nitri Lite

De Nitri Lite handschoenen zijn vergeleken met andere nitrile handschoenen extra dun en dus ook erg licht. De drager van de handschoenen zijn gemaakt van katoen en de handschoenen hebben een uitstekende vloeistofdichtheid. We hebben de:

OXXA Nitrile Pro

De Nitrile Pro handschoenen zijn uitermate makkelijk aan en uit te trekken voor meer werkgemak. De handschoenen bieden zowel tegen scherpe objecten als olie en vet, uitstekende bescherming. Een stevige handschoen met een sterke grip. Deze reeks bevat de:

OXXA X-Pro-Flex serie

De werkhandschoenen in de X-Pro-Flex beschikken over een flexibele nylon/lycra drager en een handige antislip nitril schuimcoating. Deze laag zorgt voor de beste grip, een hoge vingergevoeligheid en een naadloos ontwerp. De handschoenen in deze reeks zijn het beste geschikt voor de volgende situaties: