Alphatec handschoenen

Chemisch bestendige handschoenen kunnen de handen beschermen van brandwonden, irritaties of infecties die kunnen worden veroorzaakt door chemicaliën. Alle chemisch bestendige handschoenen moet in ieder geval voldoen aan de EN 420 veiligheidsnorm om de drager zo goed mogelijk te kunnen beschermen.

Lees meer
30 resultaten (1-30)
Sorteren op:

Alphatec werkhandschoenen

De Alphatec handschoenen van Ansell zijn een van de beste handschoenenreeksen op de markt als het gaat over bescherming tegen chemische gevaren. Om de juiste keuze van handschoenen een stuk makkelijker te maken heeft Ansell ervoor gekozen om haar verschillende productreeksen zoals Trellchem, Microgard en Microchem te verenigen onder een merk. Zo weten de Alphatec handschoenen de beste bescherming te bieden en zijn ze ook enorm comfortabel en betrouwbaar. Met een assortiment waar niet alleen handschoenen zijn te vinden, weet Ansell alle bescherming op een plek te bieden.

Alphatec Grip™

Een van de beste kwaliteiten van de Alphatec handschoenen is de geweldige grip die ze bieden. Dit allemaal dankzij de Alphatec Grip. Deze technologie zorgt ervoor dat de polymeren, waarvan de handschoenen zijn gemaakt, niet zijn gaan dringen tijdens de productie. Dit zorgt voor een nog stevigere coating die nog beter beschermt.

Aquadri™ moisture management technologie

Door de Ansell coatingtechnologie wordt vocht in de handschoen beter geabsorbeerd. Tot wel tien keer beter vergeleken met normaal gevlokt katoen. Dit komt allemaal door een sterk absorberend schuimlaag. Een goed voorbeeld van handschoenen die deze technologie optimaal inzetten zijn de AlphaTec 58-330 werkhandschoenen. Deze handschoenen zijn goedkeurig voor omgang met voedingsmiddelen.

Ergoform™ ergonomic design technologie

De ErgoForm technologie zorgt tot slot voor een extra flexibiliteit en een meer aerodynamische vorm. Door deze technologie sluiten de handschoenen perfect aan op de handen en worden hiermee de spieren en het skelet minder belast en wordt zo onnodig letsel voorkomen. De AlphaTec 58-128 werkhandschoenen sluiten perfect aan op de handen en zorgen voor uitstekende bescherming.