Eigenschappen PU handschoenen

PU handschoenen zijn vaak gemaakt van ademend en dun materiaal. Ze voelen aan als een tweede huid en zijn bestand tegen lage risico’s van snijwonden. Ook beschikken de handschoenen over goede schuurweerstandeigenschappen. Het voelt bijna alsof je ze niet aan hebt terwijl ze wel een goede mate van bescherming bieden.

OXXA PU handschoenen

De OXXA PU handschoenen bieden alle eerder genoemde voordelen en vaak nog meer. De handschoenen zorgen voor de juiste bescherming en hierdoor kan je zonder zorgen je werkzaamheden uitvoeren. De PU OXXA handschoenen zijn opgesplitst in drie reeksen: de OXXA Builder, OXXA PU-flex, X-Touch.

OXXA Builder

De OXXA Builder handschoenen zijn beschikbaar in drie kleuren en zijn hebben een stevige polyester drager. De handschoenen hebben een polyurethaan-coating op de handpalmen en de vingers. Dit geeft ze een hoge vingergevoeligheid en flexibiliteit. De handschoenen zijn naadloos en zijn perfect te gebruiken in omgevingen met een zekere mate van vervuiling. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare kleuren:

OXXA PU-Flex

De OXXA PU-Flex handschoen hebben een nylon drager met een PU coating. Deze handschoenen hebben een hogere mate van flexibiliteit en zijn perfect voor detailwerk. De handschoenen zijn naadloos en hebben een ademende rugzijde. Ze bieden de juiste grip bij droge werkzaamheden en zijn duurzaam in gebruik. Deze handschoenen zijn beschikbaar in 2 kleuren:

OXXA X-Touch-PU

De OXXA X-Touch-PU werkhandschoenen hebben stevige PU coating en een elastisch manchet. De handschoenen zijn bewegelijk en soepel en zijn perfect gemaakt voor detailwerk. De OXXA X-Touch-PU-W 51-115 zijn zelfs goedgekeurd voor de verwerking van droge voedingsmiddelen. De rugzijde van de handschoenen zijn ademend en dit maakt ze enorm comfortabel. De volgende kleuren zijn beschikbaar:

Andere handschoenen

Naast deze drie reeksen heeft OXXA ook nog losse PU-handschoenen waarvoor gekozen kan worden. De OXXA X-Treme-Lite 51-100 werkhandschoenen hebben en nylon drager (18 gauge). De PU coating is enorm licht en dit biedt een goede grip en een hoge vingergevoeligheid. Hierdoor kan detailwerk makkelijk worden uitgevoerd en kan ook met touchscreens worden gewerkt. De OXXA PU-Light 14-104 werkhandschoenen hebben ook een 18G nylondrager en een lichte coating. Ook deze handschoenen zijn ideaal voor detailwerk en zijn enorm flexibel en comfortabe