3M veiligheidshelmen

De 3M veiligheidshelmen bieden de juiste bescherming voor verschillende werkzaamheden. Met een assortiment waar klimhelmen, industriële helmen en stootpetten te vinden zijn. Alle helmen van 3M zijn veilig, sterk en betrouwbaar.

Lees meer
49 resultaten (1-48)
Sorteren op:

3M bouwhelm

De meeste verkochte 3M helm, de 3M Peltor G3000NUV witte veiligheidshelm, kan omgekeerd gedragen worden, waardoor je kan kiezen voor een verkorte of een normale lengte klep. De helm beschikt over ventilatieopeningen en een 4-punts ophanging. 3M heeft ook helmen die geschikt zijn voor klimwerkzaamheden. Ben je opzoek naar een niet geventileerde helm? Dan kun je kiezen voor de 3M G3001NUV veiligheidshelm.

3M klimhelmen

Zo zorgt de 3M SecureFit X5001V-CE veiligheidshelm voor de beste bescherming voor werkzaamheden met hoogtes. De 3M Pressure Diffusion technologie zorgt ervoor dat de druk op het hoofd wordt verminderd. 3M SecureFit X5001VE-CE beschikt over dezelfde voordelen alleen is deze niet geventileerd, en dus geschikt voor werkzaamheden met elektriciteit.

3M veiligheidshelm met oorkappen

Bij de 3M helmen is het mogelijk om een gehoorkap eronder te dragen. Dit zijn gehoorkappen met nekband.

Verder zijn er ook gehoorkappen die beschikken over helmbevestiging. Dit maakt de combinatie van hoofd- en gehoorbescherming nog makkelijker. Het wordt geadviseerd om helmen en accessoires van hetzelfde merk met elkaar te combineren. Bekijk hiervoor ons assortiment 3M gehoorkappen of 3M elektronische gehoorkappen.