Gehoorkappen met helmbevestiging

Oorkappen met helmbevestiging zijn ideaal voor werkzaamheden waarbij je zowel je hoofd als je gehoor dient te beschermen. Deze oplossing is bijvoorbeeld perfect wanneer je in de bouw werkt. Wij hebben een brede selectie van topmerken als 3M, Moldex, Uvex, MSA, Howard Leight, JSP en OXXA. Zie ons aanbod hieronder:

Lees meer
21 resultaten (1-21)
Sorteren op:

Bevestigingsmechanisme

De meeste veiligheidshelmen hebben aan de zijkanten een slot voor de bevestiging van oorkappen. De standaard Europese maat voor deze aansluiting is 30mm. De meeste van onze gehoorkappen komen met deze 30mm-aansluiting zodat de oorkappen naadloos op diverse veiligheidshelmen kunnen worden bevestigd. Deze compatibiliteit verzekert een stevige en veilige bevestiging, waardoor de gebruiker optimaal beschermd is in lawaaierige werkomgevingen.

Uvex heeft echter een innovatieve variant die werkt met een magneetbevestiging. De Uvex K2H gehoorkap van maakt het mogelijk de gehoorkappen snel en gemakkelijk te bevestigen en ontkoppelen. De magneetfunctie is niet alleen gebruiksvriendelijk maar houdt de gehoorkappen ook stevig op hun plaats, zelfs bij de meest zware werkzaamheden. Uvex is een bedrijf dat bekend staat om hun innovatieve benadering omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen, en de gehoorkappen met magnetische helmbevestiging is hier een perfect voorbeeld van. Let wel op! Niet alle Uvex helmen zijn voorzien van deze feature.

Merkconsistentie

Het is sterk aan te raden om merkgebonden te blijven wanneer je gehoorkappen koopt die zijn te bevestigen op een helm. Wanneer je bijvoorbeeld 3M gehoorbescherming koopt, dan is het verstandig om tevens een 3M veiligheidshelm aan te schaffen. Dit zorgt niet alleen voor een optimalisatie van de prestaties, maar garandeert tevens een naadloze integratie van de helm en de oorkappen. Merkgebonden uniformiteit zorgt ervoor dat zowel comfort als bescherming wordt gegarandeerd. 

Veiligheidshelmen en accessoires

Op zoek naar veiligheidshelmen voor je gehoorkappen? In onze webshop vind je kwalitatief hoogwaardige, goedkope helmen van verschillende topmerken. 

Ook accessoires voor de veiligheidshelm kan je vinden bij PBM discounter. In onze webshop vind je tal van vervangingsonderdelen en producten waarmee je de helm kan uitbreiden.