3M stofmaskers

Wil je een 3M stofmasker kopen? Dat kan voordelig en eenvoudig bij PBM discounter. Wij bieden een ruim aanbod aan professionele adembescherming en staan bekend om onze lage prijzen. In onze webshop vind je ongetwijfeld een voor jou geschikt 3M fijnstofmasker.

Lees meer
26 resultaten (1-26)
Sorteren op:

Optimale bescherming

3M combineert innovatie en expertise met een passie voor het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Het merk streeft ernaar dat werknemers in alle soorten industrieën en omgevingen veilig kunnen werken.

Er zijn FFP1, FFP2 en FFP3 mondkapjes verkrijgbaar. Met het juiste 3M masker ben je verzekerd van optimale bescherming tegen deeltjes.

Hoge mate van comfort

Voor een goede bescherming is het noodzakelijk dat je het mondneusmasker tijdens elke periode van blootstelling aan verontreinigingen draagt. 3M snapt dat comfort dan erg belangrijk is. Daarom wordt hier bij het ontwerp en productieproces veel aandacht aan besteed. Eigenschappen die zorgen voor een prettige pasvorm zijn bijvoorbeeld:

  • Flexibele randen
  • Gelijkmatige spanning over het hoofd
  • Efficiënt uitademventiel
  • Materiaal met een lage ademweerstand
  • Lichtgewicht
  • Glad en zacht materiaal aan de binnenzijde
  • Goede compatibiliteit met andere PBM

Welk 3M stofmasker kopen?

Het allerbelangrijkst is dat je een 3M stofmasker koopt met de juiste veiligheidsklasse. FFP1 stofmaskers bieden met een filterefficiëntie van 78% de minste bescherming en zijn daarom enkel geschikt voor lichte werkzaamheden. FFP3 staat voor de hoogste beschermingsgraad (minimale efficiëntie van 98%). Een FFP2 masker gebruik je veelal bij matige niveaus van schadelijke deeltjes.

Vervolgens bepaal je of je een praktisch vouwmasker of inklapbestendig cupvormig model wilt. Ga ook na of de werkzaamheden een herbruikbaar (meerdere shifts op één dag) of wegwerp masker vereisen. En uiteraard kies je een exemplaar dat aan jouw comfortwensen voldoet (bijv. een uitademventiel).

In ons blog 3M stofmasker kopen? Wij helpen kiezen staat een overzicht van de verschillende series en modellen. Met deze informatie wordt het een stuk makkelijker om het beste 3M stofmasker voor jouw situatie te kiezen. Voor advies op maat kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.