Grippaz handschoenen

Grippaz handschoenen zijn wereldwijd bekend vanwege de gepatenteerde grip, zware kwaliteit nitril en uitstekende pasvorm. Ze zijn breed inzetbaar in diverse sectoren. Bij PBM discounter kan je Grippaz nitril handschoenen kopen in diverse maten en kleuren: Zwart, oranje en blauw.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

Wat Grippaz handschoenen uniek maakt

De unieke visschubstructuur aan beiden zijden zorgt voor een betere grip tijdens het werken met vet, olie en water dan elke andere handschoen in zijn klasse. Het interne grippatroon vermindert de handvermoeidheid aanzienlijk. Daarnaast beschermen Grippaz je tegen een breed scala aan chemicaliën en gaan ze tot vijf keer langer mee dan gewone wegwerphandschoenen. En dat is nog niet alles: Het zachte stretch nitril vormt zich naar je hand voor optimale bescherming en comfort.

Grippaz handschoenen kopen?

Grippaz handschoenen kopen doe je natuurlijk bij PBM discounter. Of je nou op zoek bent naar blauwe, zwarte of oranje Grippaz handschoenen: Je vindt het in onze webshop. Bij ons bestellen is heel eenvoudig én uiterst voordelig. Alle producten zijn concurrerend geprijsd. Schroom voor persoonlijk advies niet om contact op te nemen via +31 85 065 69 29.